Valóban rosszabb, ha úgy indítják meg a szülést?
Figyelt kérdés
2010. jún. 18. 19:53
11/18 A kérdező kommentje:
Na ezek a válaszok jók voltak és rájöttem,hogy embere válogatja.
Lehet jobb lenne lehet nem.Ez majd akkor és ott fog kiderülni.Az a baj,hogy a pöttyeim miatt ideges vagyok és tudom,hogy ez kihat a babámra és nem akarok neki ezzel ártani,de annyi kiütésem van ,hogy lassan már befordulok tőle.Eddig féltem a szüléstől,de már ott tartok,hogy bárcsak jönne valami jel,hogy ki akar jönni a picurkám.Álitólag akkor a kiütések is elmúlnak majd.
2010. jún. 19. 20:26
12/18 anonim válasza:
A kiütések mitől vannak, mi okozhatja?
13/18 anonim válasza:
Nekem úgy indították, hogy már 2 ujjnyi és elvékonyodott volt a méhszáj, így gyors és könnyű szülésem volt, de ha még tök zárt vagy, nem biztos, hogy belemegy a dokid. Hány hetes vagy? Mit mond az orvos, mitől van a kiütésed? Babád jól van egyébként?
14/18 anonim válasza:
Próbáld meg jó vastagon kenegetni magad neogranormon testápolóval.Nekem is 2 hétig tartott ez a kiütés,voltam vele bőrgyógyásznál is,semmit nem tudott vele csinálni.Cinkes rázóval kentem magam,az sem használt,drága krém sem.Egyszer mentem a dokimhoz,és mivel nem akartam a rázótól fehér lenni,ezzel a testápolóval kentem be magam,és feltünt hogy kevésbé viszketek.Napjában többször is kentem magam,és elmúlt hála istennek.Amúgy nekem is inditottak,irtam is Neked választ,de nem tudom már hanyadik vagyok.A babámnak semmi baja sem lett,és nekem nem volt rossz élmény,edával szültem.
15/18 A kérdező kommentje:
Nekem bejön valamennyire ez a cink rázó,de egyszerűen meg tudnék örülni ettől a sok pöttytől.Azt mondják,hogy attól jönnek ki,hogy a vese és a máj nem tud két teste totál tisztítani és ez általa a méreg anyagokat kidobja a bőrre,de szülés után eltűnnek.
2010. jún. 20. 10:39
16/18 anonim válasza:
Szerintem ez inkább legfeljeb lelkileg lehet megterhelő az anyukáknak,akik nagyon szeretnék/szerették volna ha minden magától megy...
17/18 anonim válasza:
Elő szülést indították, majd belehaltam a fájdalomba, 3 óra volt kb,szünet nélküli fájások, második minden magától történt, kevésbé fájt, 1,5 óra alatt lett meg, szünet volt a fájások közt, nagyon jó volt!
18/18 anonim válasza:
Szia! Nekem indított szülésem volt a 4. lányommal, és az maga volt a pokol! 14 órát vajúdtam, de nem akart kijönni a kisasszony, és mivel még csak 37 hetes voltam, így beteg lett a babám. Asthma, és reflux betegségei lettek. Úgyhogy ha nem indokolt nem egy leány álom. Itt az orvosom nyaralni ment, és nem akart semmiről lemaradni.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!