Letezik olyan hogy valakinek jo a megerzese abban hogy bele fog halni a szülesbe?
Most mi a kérdés?
Férjed nem segít, de te még szülnél neki? Nem fogsz belehalni, nyugi. Legalábbis nem a szülésnél.
Köszi a valaszokat.
Nem a csaszarral volt rossz elmenyem, hanem az elötte valo 9 ora tartalmaval...
Mindhárom szülés előtt halalfelelmem volt. A másodiknál még végrendeletet is csináltam.
Ma már úgy gondolom, a hormonok "szórakoztak" velem.
Mondjuk nálunk a férj is tevékenyen részt vesz a gyerekek életében is, hisz nem egyedül vállaltam. Olyan meg pláne nincs nalunk, hogy csak az egyik fél akar gyereket, és meg is kapja. Ezt nem is értem.
Szerintem ha nem segít aktívan az apuka, következésképp nem is jó apja a gyereketeknek, akkor nem kéne többet neki szülnöd.
És így nem kell meghalnod sem szülés közben, sem vajúdnod.
"Ferjem (aki nem nagy segitseg gyerekneveles teren) viszont mindenkepp akar meg 2-3 gyereketc
Mily csodás összhang lehet köztetek! Férj megmondja mennyit kell szülnöd, te meg leszülöd, mert engedelmes feleség vagy. Közben életed párját (akit te választottál, csak szólok) itt szapulod, hogy lófszt se csinál a közös gyerekkel!
Mi a kérdés? Hogy vállalj-e még gyereket egy olyan csávóval, aki telibeszrja az egészet? Vagy hogy vállalj-e gyereket, ha halálfélelmed van a szüléstől?
Ha te nem akarsz akkor ne szülj mert a férjed akar. Kettőtök döntése legyen.
De minden szülés más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!