Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Könnyebben szétreped így majd...

Könnyebben szétreped így majd a gát vagy esetleg könnyebben kibírja?

Figyelt kérdés
Két éve szültem és egy hónap múlva újra fogok..a problémám az,hogy még a mai napig érzékeny a gátam ahol varrtak..
2018. jún. 29. 22:31
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem az erzekenyseg a gond, hanem maga a gatmetszes tenye, gatvedelemhez kepest konnyebben reped, de ha nem fekszel kitolas kozben, hagynak sajat tempoban, nincs iranyitott nyomatas meg hasbakonyokles, kivulrol adott oxitocin, vakuumozas, akkor el tudod kerulni nagy esellyel a repedest.
2018. jún. 30. 04:16
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem fogsz repedni másodszorra,ha természetes szülésnél senki nem avatkozik bele
2018. jún. 30. 12:41
 3/3 anonim ***** válasza:

Anyukamnak haton fekve kellett szulni, kapott oxit, mert a dokinak muszak vege volt... Semmi nem indokolta amugy.

A masodik szulesnel magankorhazban szult, sajat tempoban, felesleges beavatkozasok nelkul es nem repedt.

Sajnos nekem nincs penzem magankorhazra, de szerintem nem kellene gondot okozzon az orvosnak, ha nem haton fekve ket konyokkel a hasamban szeretnek szulni. :(

2018. júl. 4. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!