Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ti Geréb Ágnes mellett vagy...

Ti Geréb Ágnes mellett vagy ellen vagytok?

Figyelt kérdés
2018. jún. 28. 17:04
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 anonim ***** válasza:
28%
Tele van a tököm az idióta ősanyákkal, a kretén agyatlan barmokkal akik mindenben keresik a természetességet, hisznek abban, hogy van chemtrail meg hasonlók. Az ilyenekért nem kár, szüljenek a geréb félékkel.
2018. jún. 29. 20:48
 42/65 A kérdező kommentje:
#41 Zavar lehet nálad, az ilyenek pont az evolúciót is tagadni szokták.
2018. jún. 29. 21:50
 43/65 anonim ***** válasza:
13%
Én??? Az ilyen kretének tagadják, mint az otthonszülő ősanyák. Én tisztán a tudományt részesítem előnyben, és a tényeket.
2018. jún. 29. 21:52
 44/65 anonim ***** válasza:
0%
Lehet lepontozni, de annak, hogy valaki tagadja-e az evolúciót, ahhoz, hogy kórházban szül-e valaki vagy sem. A fasiszták vallották azt, hogy a nyomorékok, betegek haljanak meg, csak az übermensch érdemel életet. Szép gondolat, ugye? Kérdező gondolom te soha nem vettél igénybe semmilyen orvosi szert/kezelést, különben csak egy az agyát játszó hülyegyerek vagy. Na az ilyeneket kéne let oszni a Taigetoszról, nem azokat, aki mondjuk kórházi ellátásra jogosultak, urambocsá a születésüknél komolyabb orvosi beavatkozásra volt szükség, ám normális gondolkozású, becsülni való emberek.
2018. jún. 29. 22:00
 45/65 anonim ***** válasza:
0%
Első mondat vége: semmi köze
2018. jún. 29. 22:01
 46/65 anonim ***** válasza:
18%

A legszebb az egészben hogy miután ugye elítélték felháborító módon mindössze 2 évre most a köztársasági elnök kegyelmet adott neki és ezt nem kell letöltenie de ez a nő nem csak erre kért ám kegyelmet hanem arra is hogy továbbra is "praktizálhasson" és folytathassa (és propagálhassa) ezt a tevékenységet illetve töröljék ki az erkölcsi bizonyítványából azt hogy büntetett előéletű. Hát kérdem én, hogy a bús fenébe van ehhez képe? Még hány babát/anyát szeretne veszélyeztetni a jövőben? Nem volt elég a két baba akik meghaltak miatta? Ill szeretné eltörölni azt hogy elő lett véve és el lett ítélve valamiért teljesen jogosan mintha mi sem történt volna?!

Hát leszakad a pofám helyette is... Meg azok helyett is akik támogatják ebben és ilyen veszélynek teszik ki nem csak saját maguk de a gyerekük életét is.

2018. jún. 29. 22:43
 47/65 anonim ***** válasza:
17%
Azt kihagytam, hogy hála a magasságosnak Áder Úr az utóbbi két kérését figyelmen kívül hagyta így jó esetben nem hallunk több GÁ miatt meghalt babáról... Az is szomorú hogy megúszta a börtönbüntetést de öröm az ürömben nem lesz elfelejtve a bizonyíték arra hogy ez az otthonszülősdi milyen veszélyes.
2018. jún. 29. 22:49
 48/65 anonim ***** válasza:
45%
41-nek üzenem, hogy én akkora ősanya vagyok, hogy VAGY az otthonszülés, VAGY a programcsászár játszott nálam, kezdettől tápszeres volt a kislányom, nem aludt velünk egy ágyban, ugyanakkor hordoztam... ja, és még GÁ mellett is vagyok... na, ilyen igazi ősanya, nemde?! ;)
2018. jún. 30. 12:07
 49/65 anonim ***** válasza:
0%
48, igen, egy ősanya vagy, valószínűleg nincs magas IQ-d.
2018. jún. 30. 12:17
 50/65 anonim ***** válasza:
62%
Ellene.Van külföldön olyan országok,ahol az otthon szülés modern és nem tiltott,és jobbak a körülmények. Korházi szülés mellet vagyok
2018. jún. 30. 12:46
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!