Jászberényi kórházba mit kell magammal vinnem, mikor szülni megyek?
szia,
habár én még nem szültem meg(napok kérdése) de nekem van fogadott szülésznőm és ő elg sokat segít ez ügyben, úgyhogy amit tudok azt leírom neked:
a babának nem kell semmmit bevinni abban az esetben ha nem kéred magad mellé egész napra, ha szeretnéd hogy veled legyen akkor kell neki pár dolog, ezt sajnos nem tudom pontosan h mi..hazahozatalhoz kell neki rucit bevinni.
neked venni kell sima vattát és papírvattát, a papírba kell a simát belecsavarni és ezt használhatod majd a vajúdás alatt és a szülés után, valamint vizitkor is csak ez lehet, fehérnemű és betét nem. ha mész látogatókhoz akkor használhatsz eldobhatós bugyit.
rendes betétet is vihetsz persze..
alap tisztálkodási felszerelés ugye, hálóingek, a vajúdáshoz és szüléshez is sajátodban vagy!
én raktam be egy-két textil pellust is szopiztatáshoz meg a cici tisztán tartásához is
papucs külön a zuhanyzáshoz és külön a szobába.
én a szülőszobai cuccokat külön kis nesszeszerbe tettem. vajúdás alatt nem lehet enni inni, max szőlőcukor, úgyhogy azt tehetsz be ha akarsz.:)
jah tanácsolják a papír wc ülőkét, meg a nedves wc papírt.
ezek a fontosabbak amik eszembe jutottak, ha valami még lenne akkor írok, de mailt is irhatsz ha szeretnél és van valami kérdésed:)
egyébként mikor szülsz? berényi vagy?
további jó babavárást:)
szia
megszültél már? kinél, mikor? minden rendben? csak kíváncsi lennék...:)
szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!