Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Egy nő egész életében, hány...

Egy nő egész életében, hány gyermek kihordására lenne képes?

Figyelt kérdés
Volt már arra példa a történelemben, hogy védekezés nélkül, minden lehetséges babáját megszülte valaki? És vajon a szervezet (most a változókoron kívül) magától terméketlenné válik, mert mondjuk annyi volt a "limit"?
2018. jún. 24. 09:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van olyan ismerősöm, aki kb. 23 évesen férjhez ment. Sosem védekeztek, vallási okokból, mégis "mindössze" 7 gyerekük született. Most már 50 éves, valószínű, ez a végleges létszám.

Másnak meg 16, vagy akár 20 gyereke is születik. És nem hiszem, hogy terméketlenné válna a változó koron kívül.

2018. jún. 24. 09:24
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyik rokonom most tart a 10. gyereknél
2018. jún. 24. 09:30
 3/12 anonim ***** válasza:
47%

A rekord az 69 gyerek:

[link]

2018. jún. 24. 09:32
 4/12 anonim ***** válasza:
47%
Papoék 12 -en voltak testvérek. Őt 45 évesen szülte az anyukája ő volt az utolsó és őt nevezték becsúszottnak!! Wtf?! 😂 mert a mama már nem menstruált de papa megmaradt neki. Szerintem 13-16 gyermeknél többről én még nek hallottam még itt a neten se.
2018. jún. 24. 09:35
 5/12 anonim ***** válasza:

En is ismerek egy hazaspart, akik vallasi okokbol egyaltalan nem vedekeznek.

20 es 35 eves kora kozott szult a no 10 gyermeket, most 36, ha jol latom, akkor terhes most is. A legkisebb 1 ev korul van.

Kb azonos idokozonkent jonnek a gyerekek, tenyleg mint az orgonasip, ugy neznek ki egymas mellett. :)

Nyilvan barmikor tortenhet barmi a novel, vagy a ferfival egeszsegugyileg, ami miatt nem lehetne gyermekuk. De ha nem tortenik, akkor a kovetkezo 10 evben meg vigan szulethet 5 gyerek es akkor mar belekalkulaltam azt is, hogy esetleg nehezebben esik teherbe, nem olyan gyorsan, mint eddig. Az a meglevokkel es az uton levovel 16 lenne, ikrek nelkul es ugy, hogy nem is “kezdte” koran, legalabbis 20 evesen nem szamit korainak az elsot szulni szerintem.

A terhesgondozason ugyanilyen vallasu kismamaval szoktam beszelgetni, o pl kozel van az 50-hez (pontosan nem mondta a korat), szinten sokgyerekes es ikreket var. Mar szult ikreket szinten 40 felett, azt mondta neki a doki, hogy minel tobbedik terhesseg es minel idosebb, annal nagyobb esely van az ikrekre, igaz, hogy nehezebben esik teherbe, ezelott a terhesseg elott 3 evig nem szult mar, azt hitte, hogy mar nem is lesz terhes.

Ot speciel nem kerdeztem, hogy hany gyerek van osszesen, de a hiszat siman megkockaztatom a kora es az ikrek miatt.

2018. jún. 24. 09:38
 6/12 anonim ***** válasza:
57%
Addig, amíg termékeny és nem rokkan bele. Nem hiszem, hogy olyan létezne, hogy a szervezet gondol egyet, nem kell több gyerek és terméketlen lesz. Dédmamám amúgy 14 gyereket szült 1-2-3 évente, a 15. babát már nem akarta, és abortuszt csinált magának otthon, amibe belehalt. :/ De ha ez nem történik meg, szerintem a változókorig folyamatosan szült volna szegény.
2018. jún. 24. 10:15
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Anyukám 40 éves, most vár ikreket. Már vagyunk 14-en. Anya 18 évesen szült elöszőr.
2018. jún. 24. 11:28
 8/12 anonim ***** válasza:
Egyik ükanyám 24 gyermeket szült, nem tudom mennyi belőle az iker.
2018. jún. 24. 12:30
 9/12 anonim ***** válasza:
Minden nő szervezetében megtalálható már a születés pillanatától az az egy-két milliónyi petesejt, amelyek közül csupán mintegy négyszáz jut el az érés folyamatáig, és adódik arra – legalábbis biológiai – esélye, hogy megtermékenyüljön. A petesejtek száma a menopauzáig folyamatosan csökken, s a harmincötödik életévig drasztikusan megcsappan a számuk.
2018. jún. 24. 12:41
 10/12 Norman Bates ***** válasza:
0%
A 69 az egy ferfi rekordja, de nem egy notol...
2018. jún. 24. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!