Szülés utáni fogyás?
En a masodik szulesem utan fogytam sokat ugy, hogy nem akartam.
Eleve vekony alkatra csak 10 kilot hiztam terhrsseg alatt, szules utan a kiindulon voltam es az jo is lett volna.
De nagyon sokat es nagyon sokaig ejszakaztam a picivel, mert ejjel szinte egyaltalan nem aludt, nappal se sokat, de akkor sem tudtam aludni vele, mert a nagyobbik gyerekkel foglalkoztam.
Gyakorlatilag 3-4 oranal nem aludtam tobbet soha, ezt is tobb reszletben, sokszor ulohelyzetben.
Nagyon kimerult voltam es enni sem tudtam, folyamatosan masnapos erzesem, hanyingerem volt a faradtsagtol.
10 kilo ment le rolam kb 10 honap alatt ugy, hogy mar nagyon nem kellett volna. En a 178 cm-hez voltam 50 kg korul/felett kicsivel, mikor hogy.
Borzasztoan neztem ki es ugy is ereztem magam, az osszes erom elment. Eroltetve probaltam tobbet enni es elkezdtem edzeni, tomegnovelest csinaltam aprankent. Az igazi attorest az hozta meg, amikor mar tobbet tudtam aludni.
Az elso gyerekkel is hasonloan volt, de vele nem ejszakaztam sokaig es akkor maradt is rajtam szules utan valamennyi, csak az ment le az elso honapokban, azutan megallt a fogyas a szokasos sulyomnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!