Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen volt a szules ahhoz...

Milyen volt a szules ahhoz kepest, ahogy elkepzelted?

Figyelt kérdés

2018. jún. 5. 15:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
78%
Könnyebb és gyorsabb volt, mint amire számítottam, legalábbis a kitolás. Azt hittem, az lesz a durva, de nekem inkább az előtte lévő 1 óra volt nehéz. Aztán mikor a doki mondta, hogy szülünk, onnan már minden olyan gyorsan történt, és hipp-hopp kinn volta a baba.
2018. jún. 5. 19:16
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Hat....azert azt vartam,h legyen mar vege,csaszar lett a vege az meg nagyon fajt napokig,de a lenyeg, h a babo jol legyen, legalabbis en folyton erre gondoltam
2018. jún. 5. 23:27
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit rövidebb, természetes szülésre készültem.

Tíz óra utáni sürgősségi császár lett belőle.

2018. jún. 5. 23:44
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Borzalmas fájdalomra készültem nővérem elmondása alapján. Amire készültem az a fájdalom semmi nem volt ahhoz képest ami aztán valójában várt rám😅. Igazából egy szavam se lehet. Gyorsan megvolt a babám, de mégis szépen felépült szülésem volt. 9 óra telt az első fájás és a születés között. Az első 7 óra az nagyon lightos volt, gondoltam is mit nekem szülés. Aztán elfolyt a magzatvíz és onnan indult a 2 óra öntudatlan pokol, de 10 perc volt a kitolás csak és nem repedtem, nem kellett vágni se. Most 22 hetes vagyok ismét. Az első szüléstől féltem, mert nem tudtam mi vár rám, most meg azért félek, mert tudom😅.
2018. jún. 6. 07:04
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Teljes nyugodtsággal de nem felkészülten mentem dzülni. Nyilván sok videot néztem és sokat olvastam. Nekem jó élményként maradt meg a szülés. Nagyobb fájdalmat a kitolásnál éreztem. De az elég hamar véget is ért.

"Nem a szüléstől kell félni, hanem az azt követő 20 évtől" 😂😂😂

2018. jún. 6. 17:17
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Hosszabbra számítottam így elsőre, bár tény, hogy jóslókkal 2 ujjnyira jutottam mire szülni mentem. Akkor kicsit csalódtam önmagamban, ma már tudom, hogy a mindjárt meghalok érzés és a nekem ez nem fog menni pillanat a csúcspont, onnan már látni a célvonalat és hogy teljesen természetes.
2018. jún. 6. 21:43
 17/17 anonim ***** válasza:
Horror. Azt gondoltam simán megy majd, 4-5 óra vajúdást kibírok, aztán megkapom a babám, öröm-boldogság mámor. Ehelyett 24 órát vajúdtam ,azt hittem ott pusztulok, a felére nem emlékszem, aztán lett császár, a kimerültség miatt ahogy nem fájt semmi végig aludtam az egészet. A 2. egyből császár volt, az izgalmas volt h mikor mi történik, nagyon vártam h láthassam és foghassam.
2018. jún. 10. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!