Mikor valakinek megszületik a babája miért osztja meg azt is hogy hány grammal született?
Figyelt kérdés
Facebookon ha megosztják mindig odaírják pedig a kutyát nem érdekli.2018. máj. 27. 16:22
1/9 anonim 

válasza:

Attól, hogy téged nem érdekel miből gondolod, hogy mást sem? Engem spec. érdekel :)
2/9 anonim 

válasza:

😂 Akkor legyen fb-od sem, mert a kutyát se érdekled!
Micsoda problémáid vannak! Lapozz tovább és kész!
4/9 anonim 

válasza:

Ha nem írod ki,nem mondod el a normális emberek 1. Kérdése "mennyivel lett meg?"
5/9 anonim 

válasza:

Ez a legtöbb embert érdekli.
Az első kérdések általában: neve? Mekkora? :)
6/9 anonim 

válasza:

Mert érdekes. Ahogy az is, hogy hány centivel.
7/9 anonim 

válasza:

Még jó, hogy van, ami zavarjon. 😮
8/9 anonim 

válasza:

Te csak olyat osztasz meg amiről tudod hogy az összes ismerősödet erdekli?
9/9 anonim 

válasza:

Engem érdekel.Márpedig azért mert én viszonylag nagy babákat szültem.Az is érdekel császáros e.
Ha közeli ismerős és kedvelem őt természetes, hogy érdekel.Ha távoli ismerős csak tovább görgetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!