Szüléskor milyen ruhában a legpraktikusabb lenni? (hálóing vagy valami más)? Július közepén lesz
Már ha adnak. Kérdezd meg a kórházban. Én az ÁEK-ban szültem, nem adtak hálóinget!
(első voltam)
Nekem is adtak a klinikán. Mivel tiszta vér voltam, jobb is, hogy nem a sajátomat kellett utána mosnom. :) Ha nem adnak ott ahol szülsz, mindenképpen olyat válassz, amit könnyen lehet fel-levenni és lehetőleg elől végig gombos legyen. Nekem pl. szülés közben teljesen szétnyitották, mivel a babám kicsit szorult, így a szülésznő passzírozta a gyomrom felől a kisfiam. A másik, hogy én naponta kaptam tisztát, mivel mindennap lefőttem, leizzadtam és össze-vissza véreztem, így lehet, hogy 1 db hálóinggel ki sem húzod a kórházi bent létet.
Könnyű és gyors szülést kívánok neked és nagyon sok boldogságot a csöppséghez!
Én 5 napra készülök és 7-et viszek be,mert tuti,hogy az első két napban le kell 2szer is cserélni,de ha simán szülök meg mégtöbbször tudok akkor:)
Ezek cicikikapós térdig erő hálóingek(csinik nagyon:D)
A szülős, azt adják szerencsére:)Remélem olyat kapok ami már sokmindenkinek szerencsét hozott:))9
köszi!
akkor marad a hálóing. van is egy régi, elég laza, azt hiszem, azt áldozom be.
köszönjük a jókívánságokat!
még 1 hónap hátravan addig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!