2110-es értékkel 36 hetesen vajon mikor fog kibújni?
Figyelt kérdés
2 hete voltam nőgyógyásznál, akkor még zárt volt a méhszáj. Mára az érték már 2110. Orvos szerint 10 napon belül megszületik. Becsült súlya 2782 g.
Ti is jártatok már így?
2018. máj. 16. 12:47
1/5 anonim válasza:
Szerintem a ma délutántól a 40+-ig bármi lehet, igazából a méhszájból nem nagyon lehet így időre következtetni.
2/5 anonim válasza:
1. babánál 35 hetesen volt c2100, 37 hetesen volt c2111, 39+5 hétre szültem.
2. babánál 36 hetesen c2110, 37 hetesen c2111, 39 hetesen c2222, 40 hetesen c1222 és aznap beindult a szülés, de már 38 hetesen azt mondták annyira lent van a baba, hogy max napok kérdése. Hát nem jött be.
3/5 anonim válasza:
Az első gyermekemmel 2111-el még egy hétig elbúztam.
5/5 anonim válasza:
Sajnos/nem sajnos ezt a jó isten sem tudja megmondani.És ez orvosi àllàspont.
Nekem 37 hetesen mondtàk,hogy méhszàj alapjàn hamarosan érkezik,aztàn túl is hordtam,sőt csàszàr lett a vége ,mert nem nyílt tovàbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!