Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hány hetesen fogadtátok fel...

Hány hetesen fogadtátok fel az orvost a szülésre?

Figyelt kérdés
2018. máj. 16. 09:26
 1/9 anonim ***** válasza:
Az első UH-on, 7 hetesen, amikor véget ért a 'pályafutásunk' a meddőségiben és döntenünk kellett, h. kihez járunk majd.
2018. máj. 16. 09:32
 2/9 anonim ***** válasza:
Második találkozáskor 13 hetesen.
2018. máj. 16. 09:34
 3/9 anonim ***** válasza:

Elsőnél 18 hetesen. Az az orvos, akihez amúgy járok, nem vállal már szülést, őt a 12. heti UH után kérdeztem, ajánlott maga helyett mást, hozzá mentem el 18 hetesen.

Most újra terhes vagyok, más dokim lesz különböző okokból. Az állandó orvosomhoz megyek a 8. héten a terhesség megállapítására, ha minden oké, akkor felkeresem a kiszemeltet utána.

2018. máj. 16. 09:48
 4/9 A kérdező kommentje:
Amikor felkértétek a szülésre az anyagiakra is rákérdeztetek?
2018. máj. 16. 09:53
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem. Konkrét tervünk volt/ van, hogy mennyit adunk majd.
2018. máj. 16. 09:58
 6/9 anonim ***** válasza:
Mar az elso talalkozaskor o lett a fogadott dokink. Tudtuk, mennyiert szuleszt. Es minden nagyon flottul ment, a terhesseg elejetol a vegeig. :)
2018. máj. 16. 10:42
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat
2018. máj. 16. 10:48
 8/9 anonim ***** válasza:

Már évek óta ő volt a nőgyógyászom, rokonságban két gyerek szülésze is volt. Ezért a terhesség orvosi megállapításánál jeleztük is, hogy nála szeretnénk szülni.

Az anyagiakra rákérdeztünk, de ő azt mondta, hogy egyrészt erről majd akkor beszéljünk, ha sikeresen lezajlott a szülés (pl egyáltalán jelen tud-e lenni), összeget pedig nem volt hajlandó mondani. De rá általánosságban jellemző, hogy nem pénzközpontú. Magánrendelésre jártam hozzá, arról egyrészt minden alkalommal számlát kaptam. Amikor felhívtam időpontért a pozitív teszt után (5. hét körül), ő maga mondta, hogy inkább a 8. héten menjek, mert akkor már biztos, hogy van-e szívhang. Ha szeretnék, mehetek korábban is, de nem látja értelmét, csak feleslegesen fizetnék érte.

Aztán a terhesség végén már ügyeleti időben a kórházba hívott be a vizsgálatokra, ott hiába próbáltam fizetni, nem fogadott el egy kanyit sem. Ahogy a szülés utáni kontrollon se.

Valamint ő egyben onkológus is, a szülés után néhány évvel méhnyakrákot megelőző állapottal műtött. A zárójelentést nem tudtam értelmezni, ezért a MAGÁNrendelésére kértem időpontot leletmagyarázatra. Általában 20 percet szánnak egy emberre. Én 40 percig voltam bent, rajzolt, mutogatott, magyarázott, majd legnagyobb megdöbbenésemre nem fogadott el pénzt ezért a találkozóért.

2018. máj. 16. 11:41
 9/9 anonim ***** válasza:
#8 vagyok. Még azt hozzátenném, hogy kiváló sebész és szakorvos. Váratlan és ritka komplikációk léptek fel szülés közben. Ő is utólag merte elmondani, hogy nagy esély volt mindkettőnknél a súlyos fogyatékosságra vagy rosszabbra - de hála az ő és a segítő személyzet felkészültségének, maradandó károsodás nélkül megúsztuk.
2018. máj. 16. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!