Hány hetesen fogadtátok fel az orvost a szülésre?
Elsőnél 18 hetesen. Az az orvos, akihez amúgy járok, nem vállal már szülést, őt a 12. heti UH után kérdeztem, ajánlott maga helyett mást, hozzá mentem el 18 hetesen.
Most újra terhes vagyok, más dokim lesz különböző okokból. Az állandó orvosomhoz megyek a 8. héten a terhesség megállapítására, ha minden oké, akkor felkeresem a kiszemeltet utána.
Már évek óta ő volt a nőgyógyászom, rokonságban két gyerek szülésze is volt. Ezért a terhesség orvosi megállapításánál jeleztük is, hogy nála szeretnénk szülni.
Az anyagiakra rákérdeztünk, de ő azt mondta, hogy egyrészt erről majd akkor beszéljünk, ha sikeresen lezajlott a szülés (pl egyáltalán jelen tud-e lenni), összeget pedig nem volt hajlandó mondani. De rá általánosságban jellemző, hogy nem pénzközpontú. Magánrendelésre jártam hozzá, arról egyrészt minden alkalommal számlát kaptam. Amikor felhívtam időpontért a pozitív teszt után (5. hét körül), ő maga mondta, hogy inkább a 8. héten menjek, mert akkor már biztos, hogy van-e szívhang. Ha szeretnék, mehetek korábban is, de nem látja értelmét, csak feleslegesen fizetnék érte.
Aztán a terhesség végén már ügyeleti időben a kórházba hívott be a vizsgálatokra, ott hiába próbáltam fizetni, nem fogadott el egy kanyit sem. Ahogy a szülés utáni kontrollon se.
Valamint ő egyben onkológus is, a szülés után néhány évvel méhnyakrákot megelőző állapottal műtött. A zárójelentést nem tudtam értelmezni, ezért a MAGÁNrendelésére kértem időpontot leletmagyarázatra. Általában 20 percet szánnak egy emberre. Én 40 percig voltam bent, rajzolt, mutogatott, magyarázott, majd legnagyobb megdöbbenésemre nem fogadott el pénzt ezért a találkozóért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!