Kinek fizetünk, ha a fogadott doki nincs ott szülésnél?
Én a fogadott dokinak nem fizetnék, mivel nem volt ott. Ha az lett volna, hogy ahogy mi telefonáltunk, ő elindult, csak épp nem ért oda, mert már a kórház küszöbét átlépve megszültem, és pont lemaradt róla, de a szándék az megvolt, mert bejött, akkor azért fizetnék vmit, ha nem is a teljes összeget, hiszen be lett rángatva esetleg a szabadnapján. Az nem az ő hibája, hogy másfél óra alatt megszületik a gyerek és lekési. De ezt nem én beszélném le vele, van elég bajom a szülés után, arra van a férj, hogy ezeket intézze.
Az ügyeletesnek csak akkor fizetnék valamit, ha rendes volt és segítőkész és tájékoztatott. Hiszen hiába mondják, hogy ezért kap fizut, azért a magyar egészségügyben olyan horror sztorik történnek, hogy ha kifogsz egy normális orvost, aki emberként bánik veled, akkor én azt értékelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!