Aki az I. számú női klinikán szült, és nem volt fogadott orvosa, azzal jól bántak? Megkapott mindent?
Bocs az offért, csak erre én is kíváncsi vagyok,
Én azt a tájékoztatást kaptam ott, hogy úgy nem szülhetek náluk, ha nincsen ott dolgozó fogadott orvosom, nem tudom hogyan működik ez.. :(
12hkm
Első, "ingyen" vagyis fogadott doki nélkül csak abban a kórházban szülhetsz elvileg ahova körzetileg tartozol. Ha kórházat akarsz választani, oda kell egy ott dolgozó fogadott doki is. Persze ha bemész 2 perces fájásokkal el már nem küldhetnek, de hallottam olyan hogy volt akit átszállíttattak a körzetes kórházba. meg fogadott doki nélkül a mentő is a körzetes kórházba visz.
Kérdező: természetesen fogadott doki nélkül is megkapsz mindent amit kötelező, jó, valószínűleg jópofizni nem fognak, de ez akkor nem is fog érdekelni.Meg általában a vip szobákat azok kapják akiknek van fogadott dokija, meg azokkal a csecsemősök is emberségesebbek, mert a doki rájuk pirít ha gond van. Legalábbis nálunk.
Oda tartozom körzetileg!
Az első babànàk volt fogadott dokim,de nem éreztem, hogy bármivel is többet kaptam volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!