Honnan tudom, hogy már lement a hasam, vagyis a babám és lassan szülni fogok?
Se légszomjam, se savam nincs, ami nehezítené a mindennapokat.
36 hetes vagyok, azért heteken belül ugye számíthatok a dologra, de mivel nincsenek "panaszaim", így honnan fogom tudni?
S ha le is ment, az után mennyi idő lehet a szülés megindulása?
Nekem sem szállt le a hasam. Én is nagyon jól éreztem magam.
40+4 bent tartottak a klinikán.
41. héten reggel éreztem a fájások 5 percenként. Nyákdugó is ekkor távozott. Addig semmit. Szinte már könyörögtem a babának :D
12-kor szülőszoba.
21-kor meglett a baba, sajnos császárral.
Nyugi, tudni fogod,ha idő van :)
Nekem már 7 hónaposan folyton azt mondták, hogy júúúj de lent van a hasaaad! Mindjárt szüüülsz!
Végül indítani kellett...
Van akinek le sem száll.
Panaszod meg mèg bőven lehet, de nem feltétlenül van jele a szülésnek
Hidd el, tudni fogod, ha megindul a szülés.
Én végig tökéletesen jól voltam. 39+3 hetesen épp CTG-ről tartottam hazafelé, és az Auchan pénztárnál álltam, amikor elkezdett folyni a magzatvíz. De akkor még mást nem éreztem. Hazavezettem, felhívtam a férjem, letusoltam, összeszedtem a cuccaimat, és utána mentünk a kórházba.
SZóval nekem előtte sosem volt jóslóm, keményedésem, nem vizesedtem, meg semmi ilyesmi. AMikor megindult a szülés, akkor tudtam, hogy megindult. Hiába nem volt fájás.
Úgyhogy ne aggódj, azt észre fogod venni, ha szülsz. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!