Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Honnan tudom, hogy már lement...

Honnan tudom, hogy már lement a hasam, vagyis a babám és lassan szülni fogok?

Figyelt kérdés

Se légszomjam, se savam nincs, ami nehezítené a mindennapokat.

36 hetes vagyok, azért heteken belül ugye számíthatok a dologra, de mivel nincsenek "panaszaim", így honnan fogom tudni?

S ha le is ment, az után mennyi idő lehet a szülés megindulása?

2018. máj. 4. 02:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem sose szállt le a hasam. 40+4 naposan délután 6-kor még a dokira várva üldögéltem a kórházba. Azt mondta zárva vagyok, baba nagyon magasan van, jó eséllyel még nem fog kibújni, de sose lehet tudni azt mondta. 8-9 körül este beindultak a fájások, 11-kor 5 percesekkel mentünk be. Mondták, hogy másnap délben babázni fogunk. Fél 2-kor magától elfolyt a magzatvíz, akkor azt mondták reggel 9 körül fogunk babázni, mert magasan van a baba. 30 perc alatt kitágultam és hajnali 4-re meglett a kislányunk! Élvezd, hogy jól vagy, ez ajándék! Sokan már sokkal hamarabb “rosszul vannak”, ez sajnos szerencse kérdése, hogy kinek hogyan alakul a terhessége. Te is szerencsés vagy, használd ki az utolsó heteket:)!
2018. máj. 4. 06:05
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem sem szállt le a hasam. Én is nagyon jól éreztem magam.

40+4 bent tartottak a klinikán.

41. héten reggel éreztem a fájások 5 percenként. Nyákdugó is ekkor távozott. Addig semmit. Szinte már könyörögtem a babának :D

12-kor szülőszoba.

21-kor meglett a baba, sajnos császárral.

Nyugi, tudni fogod,ha idő van :)

2018. máj. 4. 06:45
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem már 7 hónaposan folyton azt mondták, hogy júúúj de lent van a hasaaad! Mindjárt szüüülsz!

Végül indítani kellett...

Van akinek le sem száll.

Panaszod meg mèg bőven lehet, de nem feltétlenül van jele a szülésnek

2018. máj. 4. 06:52
 4/5 anonim ***** válasza:

Hidd el, tudni fogod, ha megindul a szülés.

Én végig tökéletesen jól voltam. 39+3 hetesen épp CTG-ről tartottam hazafelé, és az Auchan pénztárnál álltam, amikor elkezdett folyni a magzatvíz. De akkor még mást nem éreztem. Hazavezettem, felhívtam a férjem, letusoltam, összeszedtem a cuccaimat, és utána mentünk a kórházba.

SZóval nekem előtte sosem volt jóslóm, keményedésem, nem vizesedtem, meg semmi ilyesmi. AMikor megindult a szülés, akkor tudtam, hogy megindult. Hiába nem volt fájás.

Úgyhogy ne aggódj, azt észre fogod venni, ha szülsz. :-)

2018. máj. 4. 08:41
 5/5 anonim ***** válasza:
Én 35 plusz 6-on szültem, elfolyt a magzatvíz, pár órával előtte voltam ctg-n ami semmit nem mutatott.
2018. máj. 4. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!