Hogy indítsuk be a szülést?
Ki mire esküszik. Szeretnénk ha már velünk lenne főleg hogy az apuka csak korlátozott ideig tud itthon lenni velünk a munkája miatt.
39+3 hkm
Szerintem adj egy vastag borítékot a dokinak, hogy csináljon programcsászárt.
És akkor tök mindegy, a gyereknek mikor lenne jó, akkor fog születni, amikor te kívánod. ÉS a férjed is látja...
Sehogy. Ihatsz tonikot, sétálhatsz, nagytakaríthatsz, szexelhetsz ha orvos nem tiltott el, de mindez teljesen hatástalan. A szülés beindulása egy komoly hormonális folyamat, senki se tudja pontosan mi indítja ezt el. De pl amíg magas a progeszteronszint, az meggátolja a méhösszehúzódásokat. Ha meg leesik a szintje, beindul a szülés magától is. Erre nem tudsz hatni.
Sajnálom ami a tesódékkal történt de a mekóniumos magzatvíz valószínűsíti az elöregedett méhlepényt, talán sokat hagyták bent, de ez akár 38 hetesen is megeshet, nekem terminustúllépéssel is csak 2-es fokú volt.
15-ös vagyok:
Miért lettem lepontozva?
Mert manapság sajnos így működik?? Mindenki kénye kedve szerint vágatja fel magát, csak elég sokat fizessen érte???
A kérdező azt kérdezte, mivel indíthatja be a szülést. Semmi mással, csak egy jó kis összeggel. Mert sok orvos ilyen. Nem a baba érdekeit nézi, hanem a saját pénztárcája érdekeit. Ha valami gond lesz, a szakma úgyis eltusolja...
5napja szültem,nekem a szextől indult be delutan 13orakor volt az aktus rá 1órára már megszuletett a kisfiam,ja és az orvos tanácsolta hogy nugodtan csináljuk ahogyan jó esik semmi baja nem lesz senkinek:)
Nemtudom hogy vegül e miatt indult e be vagy magától
Szia,
ÉN is túlhordásban vagyok....3. gyerek, de próbálok türelemmel lenni- mindkettőt túlhordtam....
a 2.nál mindent bevetettem, hogy végre kibújjon- de az már a betöltött 41.héten volt...
hát semmi sem jött össze! Pedig apukával együtt voltunk, csípős kínait ette, bábakoktélt is kipróbálta-természetesen a doki véleményét kikértem előtte!, homeos bogyókat szedtem.... ezt is orvosi utasításra... havatlapátoltam.... hát nekem semmire sem indult be, még a frontokra sem!... indítani akarták, amikor úgy döntött végre kijön ..:D most is ez a helyzet szerintem....türelem :)
3 gyerekem van. Mindhármat túlhordtam. 2 hete született meg a legkisebb. 40 hetesen befektettek a korházba. Kipróbáltam én is sokmindent. Ittan tonicot, lépcsőztem ettem csípőset, sétáltam, mikor haza engedtek egy fél napra szexeltem a férjemmel, kaptam oxit is de nem indította meg semmi. Majd 41 hét 4 naposan megcsászároztak. Meg is volt az oka hogy miért bem indult be magátol a méhfalam annyira el volt vékűnyodva hogy csak egy hártya volt és átlátszott a magzatvíz illetve az előző császárom belső varrata is nagyon vékony volt. Mondta is a doki,hogy jó hogy nem természetes úton szültem mert valószínű a méhem nem bírta volna és akkor mindketten ottmaradhattunk volna.
Szóval most már úgy vagyok vele hogy oka van annak ha nem indul be magától a szülés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!