Tatabányán szülés-tapasztalat?
Figyelt kérdés
Esetleg tudna valaki orvost/szülésznőt ajánlani?
Elég rosszakat olvastam a kórházról,van okom félni? :)
2018. ápr. 25. 20:55
11/13 anonim válasza:
Második vagyok aki 22 hetes :) én a kórházban voltam ugye a 12 hetesen kb 2 perc volt a vizsgálat akkor kezdtem el a Lollokhoz járni ő is ámult mikor meglátta a kiskönyvem igazából a szülés várható ideje se volt be írva ... a 12 hetes vizsgálatnál is csak annyi volt hogy a korának megfelel nagyon kedves volt ő kiszámolt és átnézett nekem mindent nagyon becsületes doki !! De a kórházban nagyon félek a szüléstől. Hogy működik ha választok dokit ? Oda megyek és megkérem ? Annyira nincs tapasztalatom benne ! Kérdező amúgy hány éves vagy ?
12/13 A kérdező kommentje:
25 vagyok. Hat elvileg ugy mukodik,hogy valakihez jarsz bent a korhazban es megkered,hogy vallalja a szules levezeteset. Vagy szulesznot is fogadhatsz bar ahogy hallottam ujabban nincs egyik a masik nelkul....es ugye akkor van bizonyos tarifaja a szulesnek viszont vegig hozza jarsz csak es ha beindul a szules barmikor hivod jon es levezeti. Csak hat a korhazban dolgozik vagy 10 es nem tudom ki lenne a jo :D
2018. ápr. 26. 12:58
13/13 anonim válasza:
Én is annyi vagyok :) annyira félek amúgy nem tudom mi lenne a legjobb :) Dr. Kopp Dóráról hallottam jókat csak azt nem tudom hogy ő szülést vállal-e. Egyszer volt hozzá szerencsém nőgyógyászati vizsgálaton akkor kedves segìtőkész volt :) ha gondolod privibe dumálhatunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!