Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tényleg egyre gyakoribb az...

Tényleg egyre gyakoribb az orvosi hiba vagy a leendő anyuka rejtett betegsége áll a háttérben? Régen is volt ennyi tragédia?

Figyelt kérdés

Az utóbbi években egyre gyakrabban hallok arról, hogy szülés után meghalt az anyuka (leginkább toxémia miatt) de több esetben az orvosok hibájából.

Legfrissebb példa egy fiatal nő, aki tavaly halt meg, azt mondták a suliban, hogy szülés után összevarrták és 24 órán belül elvérzett orvosi hiba miatt.

A debreceni hármasikrekről meg szerintem sokan hallottatok, tele volt vele az internet.

Tudok még sajnos több példát is, de akkor túl hosszú lenne a kérdés.

Orvosi hibák ezek vagy szerencsétlen véletlenek? Ki mit gondol?

2018. ápr. 22. 17:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
83%

Ha otthon szulok, jonesellyel mindketten meghalunk. A meglepenynel pedig igenis van idokapu, olvass orvosi szakirodalmat.

2018. ápr. 23. 10:24
 12/14 anonim ***** válasza:
52%
9-es, ha én 120 percig nyugodtan nyomogatok a szülőszobán, akkor egy halott gyerek jött volna ki belőlem, a nyakára tekeredett köldökzsinórral együtt. De te ügyes vagy! :P
2018. ápr. 23. 21:22
 13/14 anonim ***** válasza:
A hármasikres anyuka HELLP szindróma miatt halt meg, ha jól tudom. Olvass utána, érdemes... Láttam amikor a kolléganőmbe öntötték a vért, az meg folyt is ki mindenhonnan (apró, szinte láthatatlan karcolásokból is) :(
2018. ápr. 23. 21:24
 14/14 A kérdező kommentje:

Hú de sok választ kaptam! :D Köszönöm!

Utolsó: valóban HELLP szindróma volt, utána is jártam és igazából mégjobban megrémisztett a dolog, mert a kialakulása ellen még az orvosok sem tudják a megoldást. Legalábbis tudtommal.

2018. ápr. 24. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!