Elment a nyákdugó és hirtelen vizesedtem, vajon órák vannak? Ha elment a nyákdugó ki vagyok nyílva?
Tudom hogy relatív, de 40+1 napos vagyok a fiam születésekor, már fájásaim voltak mikor elment a nyákdugó és éppen 40+1 napos voltam "akkor is". Ma hirtelen lettem vizes, van összefüggés, vagy szimplán a melegtől van? Mostanáig nem vizesedtem. Olyan izgatott vagyok. Már kb 4szer hittem azt hogy itt az idő... mert ennyiszer voltak rendszeres fájásaim amik aztán leálltak, és ráadásul nem is tágultam semmit.
Ill 2110 vagyok. Ill voltam tegnap. Most hogy elment azt jelenti akkor tényleg egy újnyira vagyok? 2111? Vagy csak most kezd nyílni????
Hű, irigyellek! Nekem még van 4 hetem.
Egy ujjnyira nyitva vagy, igen, és meg van kicsit rövidülve a méhnyakad. Ha tudsz,próbálj pihenni, mert lehet, hogy hamarosan szükséged lesz az erődre! Szép és könnyű szülést neked!
tudod, ha lesz barnás folyásféléd akkor tágulsz.
hát szerintem nemsoká itt baba lesz!
izgulok értetek!!!! könnyű szülést kívánok!!!!
:-)
majd írd meg, ha megszületett a babád!!
Sziasztok! :) Megszületett a babánk. Szombaton ment el ugye a nyákdugó, vas rendszeretelen fájások. Éjjel 1:45től kétpercesek, és nem sűrűsödtek.. :-S nem tudtam mji van de gondoltam csak az lesz. Hát 8ra beértünk a kórházba akkor is még "csak" 5 percesek voltak cviszont erősek. Majd 9kor két újjnyi voltam 10kor 3 burokrepesztés.. és 10:58kor már a kezemben volt a kislányom. Nagyon könnyű volt legalábbis az elsőhöz képest! Hasonló gyors tágulást mindenkinek :)
6 naposak vagyunk és nagyon szépen szopizik. 70-100 grammokat :)
Nagyon nagyon gratula, sok boldogságot, egészséget.
6 éves, és egy 8 hós anyukája.
Utolsó, és utolsó előtti voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!