Mikor szülök már, teljesen kivagyok?
40+1 hetes vagyok, már minden nap be kell menjek a kórházba ctg-re, ill. magzatvizet akarnak nézni, de a méhszájam még csak C2000-res, vagyis zárt.
Az a gond, hogy 1 hét múlva indítanak, és addig minden nap kocsikázunk a férjemmel, mert 30 km-re van a kórház.
Ez már kezd kicsit sok lenni..
Mit tudnék tenni, előbb ettem sok fahéjat, meg ma este megyünk sokat sétálni, de amúgy semmi jel nincs...
Fahéjas vagyok:)
Egy tányér fahéjas rizst ettem, jó sok fahéjjal...(valamikor délután, és reggel 8-kor folyt el a magzatvíz)
Én 8 nappal hordtam túl. és mindent de mindent csináltam már a 38.-héttől. tényleg mindent, de én azt mondom, hogy nem kell siettetni a szülést, majd eljön az ideje. Most enyhe hideg front lesz, lehet az segít. Elhiszem higyjétek el, h hőség van, és rossz, szenvedtek, de nem kell sietteni
2 gyerekes
Szia
Igen aznap este 10-kor elfolyt a nagzatvízem és másnap 9:30-ra meglett a babám. 3600 gramm és 53 cm. Üdv
Jujj de jó, gratula! utolsó, és utolsó előtti voltam.
Sok boldogságot, és egészséget kívánok.
Én vagyok aki a férje elé sétált a melóhelyére....
Szívből gratulálok!!!!Sok erőt,kitartást,egészséget és boldogságot kívánok!!!
Na ugye hogy minden jel nélkül jött ....:-))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!