Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nagyon gáz hogy nem akarok...

Nagyon gáz hogy nem akarok gyereket meg szülni?

Figyelt kérdés

Le lehet nèzni, meg lehet kövezni stb. De vèlemyènyeket szívesen olvasnèk

Azèrt nem akarok mert nem szeretnèk 9 hónapig rosszulléteket,stb nem szeretnèk mèg utána hónapokig alvatlan èjszakákat fáradt nappalokat, nem szeretnèm feláldozni a szabadidőm ès a hobbija imádom vmint nem szeretnèm a több órán át tartó vajúdás (vagy császár) közbeni ès utóbbi fájdalmait (gondolok itt olyanokra pl gát ill belső varrások,esetleg gyulladások) nem szeretnèm hogy megint olyan legyen az együttlèt mintha szűz lennèk, vèrzès meg kisebb fájás

Szóval szerintem nem èri meg ez a sok "szenvedès" (mert kinek mi) egy gyerekèrt

El lehet ítèlni mindenkinek van véleménye,stílusa lehet hívni gyerekesnek, egoistának, önzőnek de attól hogy nőnek születtem mèg nem kötelező tenyèszállathoz hasonlóan szülni csak azèrt mert lehetőségem van rá nem muszáj èlni vele, elèg nekem a menszesz nem kell hozzá gyerek is

Ez nem fog változni már óvodás korom óta így állok ehhez a tèmához ès nem nőttem ki, sztem mindenki azèrt èl hogy elsősorban saját magát boldoggá tegye de engem nem tenne boldoggá egy gyerek sőt ellenkezőleg ès ...

...nem tudom ez annyira hihetetlen vagy ennyire gáz hogy így ahogy vagyok gyerek nèlkül tudok boldog lenni ès magamnak meg a páromnak èlni???

Mert mindenki jön itt nekem hogy ő már szült az èn koromban, meg már ideje lenne gyereket vállni kifutunk az időből meg rajtunk a sor meg stb...

23/L

2018. ápr. 13. 21:44
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
80%
Nem gáz, mondom ezt anyaként. Nem való mindenkinek a gyerek. Csak légy boldog! Lehet hogy megvaltozik a véleményed 10 év múlva, lehet hogy nem. De ha lesz partnered, akkor tisztazzatok a helyzetet rögtön, ne 3-4 év múlva legyen belőle veszekedés.
2018. ápr. 14. 08:43
 12/19 anonim ***** válasza:
45%

Mindenki más beállítottságú!

Te ezzel így van.nincs ezzel semmi gond!

Végülis a te korodban még teljesen elfogadott és sztem igazad is van.

Aztán majd ha öregszel lehet ez változni fog.

Nem vagyunk egyformák.

Én kiskorom óta arról álmodtam hogy nagy családom lesz.

20 évesen szültem az 1. Most várom a 4. Babámat 30 évesen.

De én ilyen vagyok.

A hugom már úgy gondolkodik mint te.

És nincs vele semmi baj.

Anyum is szokta mondani neki amíg nincs megérve rá addig ne szüljön!

Mert sem a gyereknek sem az anyának nem lesz szép emlék sem a szülés sem a felnevelés!

Ne is parázz ezen ráérsz még bőven.

Vagy ha később sem az is a te életed!

De hidd el mikor már elértél mindent amit el akartál,van egy szerető férjed,akkor már hiányozni fog az életedből az igazi csoda!

Az emberek változnak főleg a kor haladtával lehet hogy te is fogsz!

2018. ápr. 14. 09:06
 13/19 anonim ***** válasza:
65%

"de attól hogy nőnek születtem mèg nem kötelező tenyèszállathoz hasonlóan szülni ..."

Tehát aki szül az tenyészállat? Téged nem anyuka szült?

2018. ápr. 14. 09:16
 14/19 anonim ***** válasza:
70%
Tenyészállat? Szépen beszélsz anyádról...gratula a neveltetésedhez.
2018. ápr. 14. 09:59
 15/19 anonim ***** válasza:
67%

És most veregessünk vállon, hogy milyen fa*sza csaj vagy, mert megondod a tutit? Semmi értelme az ilyen kérdéseknek. És hidd el, hogy itt a kutyát nem érdekli, hogy te mit vagy mit nem szeretnél a jövőben.

Ezt a pár sort amit leírtál, remélem anyukádnak is elmondtad.

Biztos örömöt okoztál neki.

2018. ápr. 14. 23:08
 16/19 anonim ***** válasza:
86%
Nem gaz ha nem akarsz, de akkor minek foglalkozol a temaval ennyire?! 😂😂😂
2018. ápr. 15. 15:14
 17/19 anonim ***** válasza:
Nem vagy kész rá, ennyi. Ettől még nem vagy gyerekes, és igaz dolgokat is írtál. Én 26 vagyok, és fenntartom ugyanezeket az érveket amiket írtál. Nem hiányzik ez még nekem sem. Majd eljön az az idő is. Ha meg nem, akkor se egy gyerektől lesz teljes, tökéletesen harmonikus életem.
2018. ápr. 18. 07:40
 18/19 anonim ***** válasza:
Ugyan így érzem ezeket én is 24 évesen. De már annyira elegem van az állandó cse.szegetésekből, hogy milyen szörnyű ember vagyok, hogy még nincs gyerekem... Mintha csak ez lenne az életem célja, de komolyan. Szeretem a barátnőim gyerekét, örülök a boldogságuknak, de had ne kelljen állandóan elmagyarázzam mindenkinek, hogy én most nem vágyok rá. Ez olyan, mint a szerelem. Ha jön, akkor örülsz neki és elfogadod,megháhasodsz. De ha nem vagy szerelmes egy férfi, akkor meg nem fogsz vele lenni azért, mert mindenkinek van már férje...tehát szerelem nélkül nem házasodsz.(jobb esetben) A gyerek iránti VÁGY is egy érzés, mint a szerelem szerintem. Ha szerelmes lennék hülye lennék visszautasítani a férfit, ha nem vagyok, akkor meg nem megyek hozza feleségül. Én így tudom elmagyarázni a miért nem akarok gyerek kérdéseket. Az áldozat és a fájdalom meg egy kapcsolatban is ott van, azzal együtt vállalod. A babások meg annyira vágynak a babára, hogy ők is elfogadják ezt a részét, gondolom...:D
2018. ápr. 22. 22:03
 19/19 anonim ***** válasza:

Nem gaz, amit irsz, van benne sok igazsag, jol latod a dolgok nehez reszet.

A jot csak az lathatja, elheti at, akinek mar van gyereke, ezt elkepzelni nem lehet elore.

23 evesen meg en sem tudtam elkepzelni, hogy lesz gyerekem, bar en mindig is akartam.

30 eves koromra tudatosult a vagy, akkor volt meg minden hattet mellette es a par is.

Adj magadnak meg idot

2018. ápr. 22. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!