3cm nyitott méhszáj?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Április 11re vagyok kiírva. Tegnap voltam orvosnál, és azt mondta hogy már 2-3 cm nyitva vagyok és kevés a magzatvíz is, be utalt a kórházba és azt mondta hogy valószínű még az nap megszületik.De hazajöttem és semmi sem történik, nem volt egy összehúzódásom sem. Rettenetesen félek, első szülésemből nagyon rossz tapasztalataim vannak, ezért akartunk csak 8-10 perces fájásoknál a kórházba indulni. Kérlek segítsetek, minden pozitív támogatás vagy tanács nagyon hasznos lenne és jól esne. Köszönöm2018. ápr. 5. 07:22
11/14 anonim válasza:
Ez borzasztó, megértem, hogy félsz. De kicsi a valószínűsége, hogy mégegyszer ugyanaz megtörténik. Ha lenne fogadott orvosod vagy legalább szülésznőd, nagyobb biztonságban érznéd magad, de gondolom ez mostmár késő. Nekem adtak érzéstelenítőt gátmetszés előtt, de én kb minden fájás között rá is kérdeztem, hogy ugye fogok kapni, már csak röhögtek rajtam, hogy ott fekszem a lassan összeérő brutál fájásaimmal, és nekem a legnagyobb gondom a gátmetszés. Nekem is tettek fel katétert, mert én sem tudtam pisilni, igaz, nekem kitolás előtt csinálták, nehogy repedjen a hólyagom. Utána sem tudtam pisilni, mert tiszta öréma lett mindenem, és azt mondták, hogy nem katétereznek még egyszer, mert magamtól kell visszaállnia az anyagcserémnek, különben vége-hossza nem lesz a katéterezgetésnek. Szóval szerintem nem akkora tragédia a katéter, de az, amit veled leműveltek, az sajnos elkeserítő :(
13/14 anonim válasza:
Hàt borzasztó volt olvasni :( miért dolgoznak ilyenek az egészségügyben??
Érdekes hozzáállás. Nekem szülés után a kutya sem erőltette a pisilést. Gátmetszéstől féltem a legjobban,de azt akkor csinálták,amikor épp fájás alatt nyomtam.
Kívánom,hogy a mostani szüléseddel ne legyen semmi probléma,és ne kelljen ilyeneket mégegyszer átélned! :(
2-es voltam.
14/14 anonim válasza:
Hogyvagy? Miúság? Kibújt már a pici? Ha van majd két perced, mindenképpen érdekelne a válasz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!