1 ujjnyira nyitott méhszáj 24 héten, használhatok valami
kupot gombára?
Figyelt kérdés
Ugye holnap hivom a dokit kis viszketésért nem akarom karácsonykor zaklatni! Idáig is állandoan volt gombám mindíg visszatért caneszten combit mondott a doki! De ugye most nyilik a méhszáj nem tudom használhatom-e?
Én megvárnám mit mond az orvos, biztosan nem hagyatkoznék laikusokra. Lehet vannak akik ugyan evvel küzdöttek és leírják hogy nekik mit ajánlott a doki, de lehet a tied meg másképp gondolja és mivel hozzá jársz, gondolom benne bízol.
2016. dec. 26. 06:27
2/8 anonim válasza:
Az 1. hozzászólóval értek egyet. Várd meg, hogy mit mond a doki. Mert lehet, hogy a kúp veszélyes a babóra. De az is lehet, hogy a belső méhszáj zárt és így engedélyezni fogja. Hozzáteszem, hogy ha mindig visszajön a gombád, akkor lehet, hogy valami más vényes hüvelykúpot kellene használni. Kívánom, hogy a 40. hétig ne nyíljon tovább a méhszájad.
2016. dec. 26. 06:37
3/8 A kérdező kommentje:
Hát külsöleg egy kis krémmel bekentem magam, (canesten) mert eléggé kellemetlen. Persze tudom ettől nem mulik el. Hüvelybe nem használok semmit megvárom holnap a dokit. Igaz jan 11 re van már hozzá időpontom is, megakarja nézni nyiltam e tovább.
2016. dec. 26. 07:38
4/8 anonim válasza:
Külsőleg nyugodtan használd a krémet, hogy ne legyen olyan kellemetlen, de utána csak is azt, amit az orvos mond. Viszont a helyedben én ragaszkodnék ahhoz, hogy csináljon tenyésztést, mert lehet, hogy gombával kezelget, közben meg tök más kórokozó is van a dologban, vagy más is. Illetve ha használhatsz, akkor mindenképpen csinálj hüvelyflóra helyreállítást is, mert így nem is fogsz kijönni az állandó fertőzésből, ha mindig csak Canesten, ha gond van és jó napot. Ez nem lesz elég.
Illetve nem ártana a párodat is kikezelni, ha ez eddig nem történt volna meg.
2016. dec. 26. 16:48
5/8 anonim válasza:
Igen, ezt elfelejtettem írni hogy párodat mindenképp kezelni kell, különben folyamatosan visszafertőz.
2016. dec. 27. 05:49
6/8 A kérdező kommentje:
Beszéltem az orvossal! Canesten combit használhatok, aztán mikor megyek január elején csinál tenyésztést! Páromat nem kell kezelni mert pozi tesztől nem voltunk együtt az az 25 hete! Köszönöm a segítséget!
2016. dec. 27. 12:00
7/8 anonim válasza:
Bocs!De ha 25 hete lett pozi a eszt akkor nem 24 hetes vagy...
2016. dec. 27. 14:17
8/8 anonim válasza:
Januárban már hiába csinál tenyésztést, mert addigra már kezelve leszel és nem lesz jó. Most kéne csinálni tenyésztést, amikor is gondod van, amikor a tünetek megvannak.
És semmilyen módon nem voltatok együtt a pároddal? Mármint orális úton sem, mert a fertőzés úgy is átadható.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!