Gizike88 kérdése:
Ebből mikor lesz valami? Erős menszesz szerű görcsök vannak sokszor ki egyenesedni sem tudók annyira.
Figyelt kérdés
Masik kérdés kepet hogy tudok fel tenni nst-től?2018. márc. 29. 19:52
1/8 anonim válasza:
Hány hetes vagy? És mikor kezdödtek a görcsök?
Képfeltöltes.hu-ra rámész, és majd a kép linkjét bemásolod ide!
2/8 A kérdező kommentje:
Hát egy hete de reggel de el is múlt négy óra múlva. Mire ügyeletre be ertem
2018. márc. 29. 19:57
5/8 anonim válasza:
Nst-re nem adnék :) nekem a fájásokat sem mutatta. Nem rendszeresek? Zuhanyozz le,ha josló,el kell múljon!
6/8 anonim válasza:
Ugye nem dohányzás miatt van ott az öngyújtó? :(
Amúgy NST semmit nem tud jósolni.
Ha csak jósló fájás, akkor elmúlik ha zuhanyzol vagy ha elkezdesz valamit csinálni, teszem azt ha fekve kezdődik és sétálgatsz egyet vagy pozíciót váltasz, akkor egy idő után más lesz.
Nekem akkor volt egyértelmű, amikor a zuhany után sem múlt el, 3x próbálkozás után sem.
7/8 anonim válasza:
Ezen az nst-s papíron a méhtevékenységet nem is jelzik, csak a baba szívműködését. Abból semmit nem lehet következtetni a szülés megindulásával kapcsolatban.
Mérd az időt a görcsök közt, ha erősödik, rendszereződik 5 percesekké, irány a kórház!
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Gyujto a ferjemme. Nem dohányzom. Egyszer gyerek koromba probaltam ki és nem jött be.😊😊😊
2018. márc. 30. 08:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!