A második szülésnél a kitolás tényleg könnyebb és gyorsabb, mint az első szülésnél?
Gyorsabb, mert az első gyerek már csinált helyet: széttolta a csontokat a medencében és a szöveteket is megnyújtotta.
De nem fáj kevésbé.
Én a másodikat nem tudtam megszülni. 15 órát vajúdtam, 12 órán keresztül voltak 5-4 perceseim, de nem tágultam szinte semmit, aztán leesett a szívhang. A műtőben kiderült, hogy teljesen bele volt bonyolódva a baba a köldökzsinórba. Ha ez nincs, valószínűleg hamarabb megszületik, mint az első, pedig vele se szenvedtem túl sokat (8 óra vajúdás, 20 perc kitolás)
Ezt sajnos sose lehet megjósolni, se az első, se a többedik szülésnél.
Elso alomszep 12 ora volt.
Masodik gyilkos.
16 honap elteltevel most fogom szulni a 3. babat remelem kipottyan belolem :) szeretnek egy alomszep konnyut .
36hkm
Első 8óra vajúdás,ebből 4óra tolófájás után császár.
Második 24óra vajúdás,20perc kitolás.
Harmadikkal kitágultam 5cmre úgy hogy észre se vettem 😆 Beindították,5 óra múlva már rajtam szuszogott.A kitolás kb 10perc volt,pedig 40dkg-mal nagyobb volt mint a 2.
Nekem gyorsabb volt..elaőt indították 8és fél óra a második 4óra volt :D
Az első nem annyira fájt, a másodikba azt hittem meghalok, annyira fájt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!