Nagyon gáz április 1-jén szülni? Nem fogják cikizni a gyereket miatta?
Figyelt kérdés
2018. márc. 26. 20:55
11/18 Milanhel válasza:
Lehet, hogy fogják, de meg kell tanítani neki ,hogy lazán fogja fel, hogy ő maga is nézze a humoros oldalát.Mert hát ugye nem a születése napjától dől el ,hogy ki milyen lesz. :) Ne stresszelj ilyesmin a gyerek a legszebb ajándék ;)
12/18 A kérdező kommentje:
Tényleg 9-es? Akkor olvasd el a 7-es választ.
2018. márc. 27. 10:41
13/18 anonim válasza:
Legjobb barátnőm április 1-én született, soha nem bántották miatta. Elvileg nekem is akkor kellett volna megszületni de én még vártam pár napot, barátnőm anyukája hamarabbra volt kiírva de ráhúzott és így lett elseje.
14/18 anonim válasza:
9-es vagyok, én péntek 13-án születtem. Megkaptam párszor, hogy balszerencsét hozok, meg a többi péntek 13 poént, de kit érdekel?
Igenis gáz, hogy ezen izgulsz. Millió dolog miatt lehet cikizni valakit, a gyerekek elég kreatívak ebben. Meg a felnőttek is.
15/18 A kérdező kommentje:
Jó akkor gáz vagyok..:) Egyik válaszoló leírta, hogy egész gyerekkorában utálta a szülinapját emiatt. Az hogy péntek 13-án születtél azért teljesen más, senki nem tudja, hogy a születésed napja péntekre esett, csak ha te el nem árulod, szóval ez egyáltalán nem olyan vészes..De egyébként nem izgulok, csak feltettem egy kérdést, hogy ki mit gondol erről, tudod ez az oldal ezért van, nem pedig azért, amire a legtöbben használják, hogy leugassanak másokat.
2018. márc. 28. 10:00
16/18 anonim válasza:
Szia! Elseje van. Babád megvan már? Ha nincs, érzel valamit?
17/18 A kérdező kommentje:
Még semmi :)
2018. ápr. 1. 19:51
18/18 anonim válasza:
Akkor megúsztad! Amúgy mikorra vagy kiírva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!