Ha valakinek az első szülése császárral történt akkor ha esetleg a későbbiekben vállal gyereket az is császáros lesz vagy szülhet még esetleg természetes úton?
Figyelt kérdés
2018. jan. 14. 15:20
1/8 anonim válasza:
Egy császár után szülhet még természetesen úton. Sőt, valahol még kettő után is engedik megpróbálni.
2/8 anonim válasza:
Én pont így jártam. Az első császár volt. A második terhességemnél minden rendben volt, így természetes úton szültem.
3/8 anonim válasza:
Az orvosod donti el. Ha csaszar utan siman szeretnél szulni, jo ha fogadsz orvost.
Nekem nem engedték, masfel evvel az elso után fogant a második
4/8 anonim válasza:
3-as kérdező, a két fogantatás között telt el 1,5 év vagy a szülés és a 2. fogantatása között?Köszi!
5/8 anonim válasza:
4# irtam a vegen h masfel evvet utána fogant,de ugyse engedte ,mert a hegnek már a terhesség is elég nem h a szules.:/
6/8 anonim válasza:
#3, #5 - Én most 17 hónappal az első császár után estem teherbe, még csak most megyek majd dokihoz, azért kíváncsiskodom. :)
7/8 anonim válasza:
Nekem azt mondta az orvosom h a műtét és a teherbe esés között teljen el 1 év akkor engedi megpróbálni ismét a természetes szülést.Végül több idő telt el.
1.császár
2.sima
3.sima
8/8 anonim válasza:
3#5# vagyok semmibaj szivesen leirtam.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!