Nők akik bizonytalan kapcsolatban szültek gyermeket, esetleg csapodár, megbízhatatlan férfinak! Mi lett a szülés után?
Benőtt a férfi feje lágya vagy ugyanolyan megbízhatatlan maradt? Beszállt a gyereknevelésbe vagy nem foglalkozik/foglalkozott a kicsivel?
Kérem azok ne írjanak akik "sosem szülnék ilyen férfinek"! A kérdésem azokhoz szól akik megtették vagy ismerősök között látott hasonlót!
Nem változott semmi. Minden este haverok, eljárkálás, hétvégén bulik. Aztán pár hónap múlva benyögi, hogy van másik nő, és hozzáköltözik. Utána ki is találja, hogy a gyerek nem az övé, nem fizet. DNS teszt eredménye egyértelmű. Onnantól ha éppen dolgozik, akkor is feketén, vagy 3 órára bejelentve. Havonta utal 3 ezer forintot, a fizetési szándék megvan: be se lehet hajtani.
Aztán otthagyja a másik nőt is terhesen (nem is tudom, mit várt), elhúzott külföldre. Azt se tudják a családtagok se, hogy él-e még. Gyerektartást sehová se fizet.
Kb 3 hete voltunk együtt mikor pozitív lett a teszt, ő 22 éves volt, a bulizós korszakát élte éppen...
Eszébe sem jutott, hogy elvetessük, talán 2x volt még buliban és ennyi. Eljárt velem a vizsgálatokra, bent volt a szülés(ek)nél... akkor költöztünk össze mikor megszületett a baba (külső okok miatt csak ilyen későn).
Nagyon jó apa, csinàl mindent a gyerekekkel (van már egy tervezett is).
Picit több, mint 5 éve vagyunk együtt, pedig semmi jót nem jósoltak nekem a kívülállók.. 😅
A mienk olyan se veled,se nelkuled kapcsolat volt.szakitottunk is parszor.megcsalas is volt mindkettonk reszerol.
2,5 ev utan csuszott be a gyerkoc.nekem volt elozo kapcsolatbol 2 gyerek mar,igy reszemrol biztos volt,hogy megtartom.o az elejen el akarta vetetni,el is koltozott de aztan a terhesseg felenel megis visszatancolt.en ugy voltam vele,hogy proba szerencse.veszteni valom nincs.
Szerintem a 24.hetei 4D s uh n esett le neki teljesen a tantusz,hogy tenyleg egy pici gyerkoc van a hasamban es nem egy ahogy o nevezte sejtcsomo.
Utana valahogy naprol napra jobb lett.egyre tobbet foglalkozott velem,a picivel.egyre jobban reszt vett a keszulodesben.a vegere mar bombaval sem tudtam volna kirobbantani a szuloszobarol.
Mar 2 eves lesz a gyerkoc,minden rendben a kapcsolatunkal.ennyire jo gyerek elott sosem volt.
Persze neha marjuk egymast,vannak hulye rigolyaink es neha fennakadunk rajt.de ennyi boven belefer.
A gyereket az elejetol fogva imadja,ovja.furdeti,eteti,pelenkazza,altatja amikor csak teheti.
Es nagyon szeretne meg egy babat a kozeljovoben.
Pedig rank meg enagam sem tettem volna egy fillert sem annak idejen😂
Mindenkinek köszönöm az őszinte válaszaitokat!
Szívesen várok még, és mindenkinek nyomom a zöld kezet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!