Elég, ha 5 db inkontinencia betétet csomagolok a kórházi csomagba?
Most ugye eztnem komolyan kérdezted meg? basszus ha ezt nem tudod segítség nélkül becsomagolni akkor hogyakarsz egy egész gyereket felnevelni? vagy mindig megkérdezed hogy mennyi popsitörlöt használj ha a gyerek beszart?
te magad megválszoltad hogy ha nem elég akkor majd visz be a párod. vagy azt várod írjuk azt vigyél 30-t az tuti elég?
Jó sok fog kelleni az első -3 napban én óránként cseréltem az always éjszakait mert annyira folyt a cuccos és a gátsebnek sem tett volna jót órákon abban állni.
Szerintem nagyobb méretből legalább 20 db a kisebből késbbbre 10-15 darab, de abból úgy is fog kelleni, mert legalább 5-6 hétig még vérezni fogsz.
Szia. Én a tena lady-t vittem a kórházba és a felét hazahoztam, mert nem volt olyan erős vérzésem, mint amire számítottam. Az első 3 napon használtam, ha jól emlékszem naponta 3 kellett. Utána én is éjszakai betétet használtam.
Üdv, és könnyű szülést kívánok.
Az 5 db kb egy órára lesz elég az elején...
Vigyél egy csomag tenaát, el fogod használni..
Én sima Tescos betétet vettem, vagy 4 csomag elfogyott még utána itthon, míg végül áttértem a sima Libress mini betétre.
Én 4 hétig véreztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!