Inkontinencia gátmetszés után? Elmúlik?
Édesanyám 21 éve "pelenkázza" magát.
Mióta én megszülettem.Nem ijesztgetni akarlak,de ha nem jön rendbe,akkor doki!Anyukám egy évvel a születésem után is volt,hogy valami nem jó,erre a doki azt mondta,hogy "asszonyom ez ezzel jár"
Ez a 90'es években volt,mára már nem veszik ilyen félvállról,még ha nem magándoki,akkor sem.
Én császárral fogok szülni,épp emiatt,mert rohadt mély nyomot hagyott bennem(nem mondta anya,egyszer megláttam,mikor vitte ki a betétet és rákérdeztem;azt mondta,nem érteném,majd ha nagyobb leszek és még mindig érdekel,elmondja.És érdekelt)
Ezt csak azért írtam le,hogy nagyon oda kell figyelni,jó,nekem még nincs még meg a gyerekem,nyilán 5 hét kevés idő,de így ismeretlenül sem akarnám,hogy úgy járj,mint anyu!
köszönöm
persze, rákérdezek a hathetesen... csak reménykedem, hogy nem visszafordíthatatlan... :)
Figyu! Annyira nem vészes a helyzet, elvégre nem cseppen el a vizeleted, nem? Csak pisiléskor nem tudod megállítani. Nekem is így volt, tornáztam, és fokozatosan erősödött odalenn :) Néha ellenőriztem, mennyire bírom megállítani és egyre jobb lett. Nekem 6hónaposan kellett visszamennem rákszűrésre és akkor mondta a doki, hogy teljesen jónak látja a helyzetet ;)
Én a Kriston intimtornát csináltam (csinálom) könyvből.
bocsi,OFF:
14:46-nak: Ez sajnos nekem gyerek koromban nagy traumát jelentett,orvosnál is voltam vele elégszer.Nagyon nehezen szántam rá magam a teherbe esésre is,18 éves koromtól együtt vagyok a párommal,azóta szeretnénk gyereket,de nem mertem.Nem részletezem miken mentem keresztül.30 évesen mertem be vállalni,hogy egyáltalán próbálkozzunk.
Sírógörcsök,idegrohamok stb mellett.Pedig nagyon szerettem volna.De éreztem,hogy én és a párom ehhez kevesek vagyunk és nem állapot,hogy rettegek.Találtam magándokit,eljárok pszichológushoz,és így el tudom viselni.Egyenlőre még nem lett ilyen bajom,bár nem tudni mi lesz a végén.És nagyon felületesen írtam le,nem kívánom senkinek amit átéltem.Erről vitázni se szeretnék.
Utolsó: nekem a császár után is kialakult, és sokáig nem múlt el. Nem csak hüvelyi szülésnél alakul ki, nehogy azt hidd. 3 hete szültem, és nagyon durván van egyelőre. Intim tornával elmúlik - az első után is elmúlt.
Engem nem zavar, ha emiatt műtétet vállalsz, de ne ringasd magad abba a tévhitbe, hogy így nem alakulhat ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!