3 hónapja szültem,2 doboz cerazettét szedtem be eddig, de úgy döntöttem most elhagyom, mire számíthatok?
Sokaktól hallom hogy mennyi baj van vele,és én is tapasztalom,hogy zavarja a ciklust,és ráadásul,állandóan éhes vagyok,a sütike, csoki folyton csalogat.Mire számíthatok ha most abbahagyom,megjön rendesen,és mikor várható?
Ilyenkor beáll vajon rendesen a ciklus majd,ha nekem szülés előtt 10 napig volt meg?
Szia! Nekem is voltak ilyen jellegü tapasztalataim, illetve egyáltalán nem volt mensim. S én is folyton csak ettem, holott szülés elött és most sem vagyok valami falánk típus.
Ha abbahagyod a tablettát, az nem azt jelenti, hogy utána óramü pontossággal fog megjönni. Sajnos a méh nyálkahártyája a szülés után újra felépülöben van, s így ez a folyamat el tarthat egy ideig (egyénenként változó). Javaslom, ha nem szoptatsz, írass fel egy másik fogamzásgátlót (akkor pontosan fog jönni, nálam Valette vált be), vagy pedig védekezzetek szoptatási idö alatt másképp.
Én fél levéllel szedtem be, mert véreztem tőle állandóan és állandóan éhes voltam , szőrösödni kezdtem és pattanásosodni. Nekem szülés után megjött a mensesem 10 hétre akkor kezdtem szedni, de azóta semmi.
Ez lassan 1 hónapja lesz, hogy nem szedem és azóta sem jött meg. Már nem szoptatok és terhes sem vagyok a teszt szerint.
Sokan vannak akiknek nem jön a szedése alatt, akkor sem biztos, hogy megjön,ha még szoptatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!