Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Amikor császármetszes vegezene...

Amikor császármetszes vegezenek rajtad akkor lehet erezni azt, hogy vagnak vagy hogy mukodik?

Figyelt kérdés

2018. febr. 23. 17:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Két császárom volt eddíg. Az elsőnél éreztem ahogy felvágnak. Nem fájt, inkább olyan volt mint amikor tollal rajzolnak az ember bőrére. Illetve éreztem fájdalmat amikor széthúzzták a hasizmokat. A másodiknál csak a húzást, rángatást éreztem.
2018. febr. 23. 20:36
 12/17 anonim ***** válasza:
Mikor kentek fertőtlenítővel, már nem tudtam megmondani, hogy hideg vagy meleg a cucc, csak hogy valamit húzogatnak rajtam térdtől mellig. A vágás olyan volt, mintha filcet húztak volna végig a hasamon. Utána mintha matattak volna, meg lötyögtették volna törzsemet, de nagyon kellett koncentrálnom... ha nem figyelek, kb észre sem veszem.
2018. febr. 23. 21:17
 13/17 anonim ***** válasza:
Én már semmit nem éreztem és fogtam fel a dologból röpke 10 óra vajjúdás után, nem nagyon voltam magamnál, a kisfiam hangját is mér csak nehezen fogtam fel.
2018. febr. 26. 22:55
 14/17 anonim ***** válasza:
13-as juj, milyen gyógyszereket kaptál, hogy annyira kába voltál? Engem 15 óra vajúdás után toltak a műtőbe. Még ki sem emelték a babát, bogozták ki a köldökzsinórból, mikor már felsírt (halkan, félig odabent), de kb beleégett a hallójáratomba.
2018. febr. 27. 13:40
 15/17 anonim ***** válasza:
Én a rángatást sem éreztem.
2018. márc. 7. 15:10
 16/17 anonim ***** válasza:
Semmi kellemetlen érzés nem volt benne, én semmit nem éreztem. Egy nyomàst a köldöknél és utána fel is sírt a kisfiam.
2018. márc. 17. 15:07
 17/17 anonim válasza:
Abszolút semmit nem éreztem. Fájdalmat, rángatást, húzást-vonást, vágást, semmit, egyedül csak azt mikor kiemelték a babát, olyan érzés volt mintha a gyomorszájamnál megnyomták volna a hasamat.
2018. márc. 21. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!