Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülőszoba borotválás, hogy...

Szülőszoba borotválás, hogy készültök?

Figyelt kérdés
Pár hetem van a szülésig. Azon gondolkodtam, bénázzak a tükörrel, vagy egy az egyben leborotváljak ott mindent? Ti hogy készültetek előre erre, ha készültetek?
2018. febr. 14. 21:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Én a terhességem utolsó hetén is borotváltam magam alul. Amíg pici volt a pocak nem volt gond, az utolsó hetekben azèrt durva volt már, alig fértem oda. Mind1 lényeg h kb 2 napos borostával mentem szülni így csak a beöntést kellett túlélnem.
2018. febr. 15. 15:47
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is mindig teljesen leszedem, terhesség alatt is így volt, egészen a 32. hétig amikor már nem láttam a hasamtól semmit és nem éreztem biztonságosnak. Akkor megkértem a férjemet hogy csinálja meg, elsőre nevetett, de persze segített. Szülni is úgy mentünk, hogy mielőtt elindultunk a kórházba lezuhanyoztam, ő pedig leborotvált mindent. Nekem ez kevésbé volt kellemetlen mint ha a doki vagy a szülésznő csinálta volna a kórházban, egy életlen rossz borotvával.
2018. febr. 15. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!