Szülés után hány órát aludtál egyfolytában a kórházban?
Ó, akkor még most aludj, ha tudsz ebben a dög melegben nagy pocakkal!
Egyébként meg könnyű szülést, és jó egészséget mindkettőtöknek!!!
A kórházban még aludhattam volna, ha nem lett volna borzalmasan meleg... és nem fájtam volna annyira ott lent. Ma 5 hete hogy szültem, és ma éjszaka volt az első amikor 7 órát aludtunk egy huzamba, eddig 3-4 óránként fenn voltam...
Szóval tényleg aludj, ha tudsz, és gyors és könnyű szülést, ne úgy legyen, mint az enyém! sok szerencsét
Az 1. babó este 7-kor lett meg, de csak másnap 11-kor hozták oda, de aludni nem tudtam olyan fájdalmaim voltak. A másik hajnal 5-kor lett meg, 2 óra múlva bevittek a szobára és fél óra múlva hozták a picit. Jó sirós volt egész héten, olyan kimerült voltam az utolsó napra, hogy azt hittem hogy megőrülök. A pici is csak orditott, azt hittem, hogy jó rossz baba lesz. És mikor hazaengedtek bennünket a picivel együtt átaludtuk az első éjszakát, reggel 6-kor kelt szegénykém, ő is úgy ki volt merülve. Utána már minden rendben ment, 3 óránként evett és egy hónaposan átaludta az éjszakát.
Jobb ott ahol mondjuk másnap vagy két nap múlva hazaengednek szülés után, mert otthon legalább van ki segitsen, de a kórházban csak kikészitik az anyukákat.
szülés után 2 óra fent,addig varrás stb..meg a pici is velem volt,mikor lekerültem az osztályra,volt 1 órám magamra,letudtam zuhanyozni,enni és már hozták is a babát..vagyis semmit nem aludtam szülés után,pedig hosszadalmas volt(12 óra),előtte du-n indult be...
nagyon fáradt voltam..de a babát nem lehetett be adni a csecsemősőknek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!