38 hetesen ez igazi fájás lehet?
Sziasztok!
Együtt töltöttünk egy kis időt a férjemmel délután, remélem értitek, majd erre rá egy másfél órára kB. elkezdett fájni a hasam. Feszítő görcsös keményedésnek mondanám alhasból indul és körbe megy a derekamon is.
Viszont rögtön 3 percenként jelentkezett. Most letusoltam meleg vízzel, nem változott a helyzet.
Egyszerűen bepánikoltam, mert attól tartok ez csak az együttlét okozta megbolygatás, mert nem az a falat kaparó fájdalom azért, bár észrevehető, mert azóta semmit sem tudok csinálni itthon, csak vagyok...
Valaki volt hasonló helyzetben, és csak a szex okozta nála?
Ha meleg vízzel letusoltál és maradtak a fájások, akkor menjetek be a kórházba, valószínűleg itt az idő.
Az akciózás meg csak akkor indítja be a dolgokat, ha magától is pár nap alatt elindult volna.
Rendszeres időközönként jönnek a fájások, tartanak kb. 1 percig?
Ha igen, szerintem esélyes, hogy ez szülés lesz
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szule..
Megint??
Még hányszor fogtok szexelni hogy rögtön 3 percesek lesznek belőle?
Utolsó, igazad van :DDD
Szerencsés a kérdező, nekem még a 41. héten se indult be a szextől a szülés :DD
Sziasztok!
Bármilyen meglepő az illető nem én vagyok. Kórházban vagyok, éjszaka szépen jöttek a fájások, két ujjnyinal tartunk, de aztán enyhült. Nem hívták be az orvosom, nem sokára viszont megérkezik, és Ő dönt, hogy mi legyen. Mi a párommal 28. Hét óta nem mertünk össze bújni, mert akkor volt egy kis barnás pecsételésem utána..
Hajrá, ma sokan szülnek! Mediterrán ciklon tombol.
36 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!