Szeméremcsont valakinek sérült a szülést követően kis illetve nagy babánál? Bővebben lent.
Nekem is ennyit mértek.
3750 grammal jött a lányom, szakadtam, de a csont nem sérült. Elég kicsi vagyok, izgult is a doki úgy láttam, mert aznap reggel 3680ra becsülték a gyerkőcöt.
Szóval ne izgulj, a csont ettől nem törik, legfeljebb a vágás mellett szakadsz, de az meg begyógyul. (Én nagyon csúnya voltam altájilag utána, de 6 nap alatt tökéletesre hoztam. Én, nem a dokik.) A csont meg valószínűleg azért fáj, mert nyomja a teher, a baba, esetleg engednek a csontok, hogy legyen helye a babának.
Utolsó válaszoló: és hányadik héten szültél, mennyi idő alatt lett meg a babó, víz folyt el, vagy fájásokkal indult?
köszönöm a válaszod :)
06-08 14:46-os válaszoló vagyok!
A fájások a kiírás napján 2:30-kor indultak, 6-ra érkeztünk meg a kórházba bő 3 ujjnyi belső méhszájjal, 7-kor burokrepesztés, 8-9-ig meleg vizes kádban vajúdás, 9 óra körül 1 centi hiányzott a teljesen nyitott méhszájhoz, majd jöttek az igazán kimerítő fájások, aztán megállapították, hogy homlokkal ékelődött be a kismanóm és 1,5 órán át pózokat kellett váltogatnom és labdán rugóznom. Minden kontrakció csúcsán úgy éreztem nem bírom tovább, de mindig tovább bírtam érdekes.... majd elkezdett spriccelni a magzatvíz, végre nyomhattam is és pár perc alatt megszületett a kisfiam.
Ez persze nem jelenti azt, hogy neked is rosszul akar majd beékelődni a kismanód, de bizti ami bizti, járkálj sokat és rugózz sokat vajúdás alatt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!