Van értelme már a kórházba vinni a mellszívót? Vagy elég ha a baba "gyötri" a cicit?
Kisfiamat tudtam szoptatni, de a kórházban még alig, féltem is hogy nem lesz tejcsim. Mikor hazamentünk megnyugodtam és valószínűleg ezért is beindult a tejcsi. De ha fejtem volna vajon már odabent beindul???
(van elektromos mellszívóm.. :)
Szia! Nekem be kellett hozatni, de nem azért hogy elinduljon, hanem hogy kiszedjem belöle, mert ugy feszültem mint a darafelfujt :D
Sztem érdemes bevinni, mert megindulhat tőle. Volt egy szobatársam akinek nem indult meg, kölcsönadtam neki a mellszívót és beindult.
Én bevittem a kézi mellszívót és nagyon hasznos volt, használtam és a csecsemős nővérek is javasolták, mert segít beindítani a tejtermelést. Kisfiamnak ugyanis nehezen ment eleinte, ráadásul nagyon aluszékony volt és nem nagyon akart enni az első napokban.
A lefejt előtejet én odaadtam neki, pohárból megitta szépen. A nővérek adtak steril poharat és abból tudtam itatni. A kórházban is volt mellszívó, az erősebb gépi volt és sokan használták.
Én vagyok az offos:)
Kaposvári vagyok itt nem szeretik ha be van adva éjjelre a baba.. de ha van elég tej akkor a lefejttel mi lesz? kiöntitek?
OFF
Az én babám besárgult, inkubátorba került, és fejnem kellett neki a tejet. Amit nem ivott meg, azt odaadták más babának pótlásként. Az én fiam is így kapott anyatejet pótlásnak, amikor még nem indult be az én tejem.
Én vittem, próbáltam is használni, de nem volt hatékony. Kézzel fejtem, az jobban bejött az elején (később itthon áttértem az elektromos mellszívóra).
Tej: én nem raktam sehová, direkt vittem be kiskanalat és azt a picikét, amit fejtem (pár ml-ról van szó max) , azt kanállal a babának adtam. Aztán már azt is elhagytam, inkább többször tettem cicre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!