Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szerintetek ha valaki fitt,...

Szerintetek ha valaki fitt, és mozgékony a terhesség alatt, az könnyebben szül, mint aki elhagyta magát a 9 hónap alatt?

Figyelt kérdés
2010. jún. 7. 15:49
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!Nem tudom mit tartasz ebben gusztustalannak!!!Nem szeretem a tunya embereket, akik tehetnének azért, hogy mozogjanak, nem olyanokra gondoltam, akik valami miatt pl.:nyitva vannak, vesz.terhesség...Igenis van sok ismerősöm ,aki megtehette volna, hogy jár pl.:1 héten egyszer terhestornára, ahelyett otthon ül a gép előtt, és nyomja a fejét kajával, és csodálkozik, hogy a 25. hétre már hízott 10 kg-ot.Csak gondoltam, lehet valami köze annak ahhoz, hogyha többet mozogsz, még ha az állóképességet javíthatja csak.Én továbbra is azt gondolom ,hogy valamit, biztosan számít, persze vannak kivételek...
2010. jún. 8. 06:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!