Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi történik a programcsászárt...

Mi történik a programcsászárt megelőzően?

Figyelt kérdés
19-én be kell feküdnöm a kórházba, program császárom lesz, de nem aznap. Az orvosom azt mondta, elő kell készíteni, ezért lesz másik nap. Azt hogy kell elképzelni ? Mi fog történni ?
2018. febr. 9. 19:16
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem ehetsz ugye kb 8 oraval mutet elott, beöntés, katéter stb

Igazabol engem aznap delelott fektettek be (este 7utan nem szabadott ennem) és délután 1 kor császároztak.

2018. febr. 9. 19:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát én reggel6 ra bementem a kórházba és 9.01re kint volt. Igazából 8kor műtöttek volna, csak több mint 1 óravolt mire beadták a gerincérzéstelenítést.
2018. febr. 9. 19:54
 3/5 anonim ***** válasza:
47%
Nekem 21-én lesz, de ùgy tudom, hogy csak aznap reggel kell bemennem, nem kell elôtte befeküdnöm. Igaz ez magánkórház...
2018. febr. 9. 21:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem is úgy zajlott, mint 1.-nek, csak nekem 7-re kellett mennem és kicsivel 9 után császároztak. Nem tudom, miért kell előbb befeküdnöd. Nekem nem volt beöntés, reggel egy kúppal elintéztem magamnak és a kórházban nem ragaszkodtak ahhoz, hogy beöntést adjanak. Katéter volt, de nem fájt vagy ilyesmi. A gerincvelői érzéstelenítés nagyon rossz volt, de nem tartott extra sokáig (mármint amíg szúrták), így elviselhető volt. Utána nem fájt semmi, csak fáztam. Amikor megláttam a babámat, csodálatos és megható érzés volt! Kérdezd meg az orvosod (gondolom, még találkozol vele addig), hogy miért kell előző este befeküdnöd. Lehet, hogy kontrollálni akarják, hogy tényleg nem eszel-e, esetleg délután még néznek baba-szívhangot, ilyesmit.
2018. febr. 9. 21:28
 5/5 anonim ***** válasza:
pcs előtt van még egy vérvétel is vércsoport-ellenőrzésre. ilyenkor is kiderülhet még olyan "bajság", ami miatt pl rendelni kell a vért, az pedig nincs ott egyik pillanatról a másikra.
2018. febr. 12. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!