Meddig fáj a császármetszésem sebe?
Figyelt kérdés
Három hete volt császármetszésem, és a vágás helye nagyon gyulladt, és fáj. Egyik felénél "nedvedzik" is, és ég. Hogy tudom itthon kezelni, hogy meggyógyuljon?2008. okt. 27. 10:16
1/4 anonim válasza:
Ha gyulladt és nedvedzik,az nem jó.
Én is kaptam rá antibiotikumot,Betadin kenőcsöt és tusfürdőt,te is mutatsd meg dokinak.
Az,hogy ég sajnos normális,el fog múlni.
2/4 anonim válasza:
Szia nekem is v.tak ilyen tüneteim,orvoshoz mentem,megnézte,azt mondta h semmi gond.Antibiotik.sprayel kezeltem.ok lett.5hó volt,még most sem érzem a seb meletti területet üdv
3/4 anonim válasza:
Én 10 hónapja "szültem",a császár helye a 6 hét környékén már nem fájt,de még most is érzéketlen.Nekem fáj a fejem eső előtt és sajna most már néha a sebem is,ha jön a front vagy közeledik a menst.
4/4 anonim válasza:
Szia! Én 7 hete szültem, és még mindig érzem, bár nekem nem volt semmi gond vele (váladékozás meg ilyesmi). Érzéketlen a környéke, én ezzel szenvedek. Olyan rossz érzés, hogy nem érzem, amikor odanyúlok.
Viszont a gyógyulás elősegítésére én használtam az FLP Aloe First-et, és nagyon bevált. Drága, de nagyon sokáig elég egy flakon, és mindenre jó. Még le is lehet nyelni, én torokfájásra is használtam. De bármire, sebre, égésre, bőrtisztításra, mindenre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!