Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Meddig fáj a császármetszésem...

Meddig fáj a császármetszésem sebe?

Figyelt kérdés
Három hete volt császármetszésem, és a vágás helye nagyon gyulladt, és fáj. Egyik felénél "nedvedzik" is, és ég. Hogy tudom itthon kezelni, hogy meggyógyuljon?
2008. okt. 27. 10:16
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha gyulladt és nedvedzik,az nem jó.

Én is kaptam rá antibiotikumot,Betadin kenőcsöt és tusfürdőt,te is mutatsd meg dokinak.

Az,hogy ég sajnos normális,el fog múlni.

2008. okt. 27. 10:41
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia nekem is v.tak ilyen tüneteim,orvoshoz mentem,megnézte,azt mondta h semmi gond.Antibiotik.sprayel kezeltem.ok lett.5hó volt,még most sem érzem a seb meletti területet üdv
2008. okt. 27. 10:44
 3/4 anonim ***** válasza:
84%
Én 10 hónapja "szültem",a császár helye a 6 hét környékén már nem fájt,de még most is érzéketlen.Nekem fáj a fejem eső előtt és sajna most már néha a sebem is,ha jön a front vagy közeledik a menst.
2008. okt. 27. 11:43
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én 7 hete szültem, és még mindig érzem, bár nekem nem volt semmi gond vele (váladékozás meg ilyesmi). Érzéketlen a környéke, én ezzel szenvedek. Olyan rossz érzés, hogy nem érzem, amikor odanyúlok.

Viszont a gyógyulás elősegítésére én használtam az FLP Aloe First-et, és nagyon bevált. Drága, de nagyon sokáig elég egy flakon, és mindenre jó. Még le is lehet nyelni, én torokfájásra is használtam. De bármire, sebre, égésre, bőrtisztításra, mindenre.

2008. okt. 27. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!