Ki várja márciusra a babája érkezését? Van bennetek félelem?
Én március 4-ikére vagyok kiírva,viszont valószínű,hogy már februárban be indul a szülés,mivel a lepény is hármas fokozatban van,32 hetes uh-n mondták,hogy a baba is nagy 32 héthez képest szóval nemtudom...most vagyok 35 hetes. Egyre jobban félek,a szüléstöl. Szerintem ez normális. Első baba lesz egyébként.
Akinek nemsoká ott az idő, hogyan készíti fel magát a szülésre? Jó lehet hülyén hangzik,mivel felkészülni nem lehet rá 😃
Légyszi írjon olyan kismami,akinek nem sok van hátra :)
Szia, én március 3-ra vagyok kiírva:)
Második baba.
Az elsônél azt hiszem tùl nagy mellénnyel mentem, mindig hangoztattam is, hogy “én ugyan nem félek a szüléstôl”, aztán jòl pofára estem:) Nem volt tùl jòl sikerült szülés.
Most lehet császár lesz, elvileg a jövô héten kiderül. Utána majd valahogy rákészülök:))
De most félek én is:)
Viszont egyenlôre az altatâsra készülök, errôl olvasgatok. Elsôvel az sem ment simán:))
Marc 17re vagyok kiirva.
Vannak bennem felelmek, szulessel, szuloseggel kapcsolatban is,mivel az egész ismeretlen :) nekunk is elso baba, fiu lesz
Na meg remenykedem h minden rendben lesz. Inkabb izgulok.
Mindegyikőtöknek jó egészséget kívánok!!!! :) Akkor nem csak bennem van félelem😊
Remélem könnyű szülésetek lesz! Enis reménykedem,persze a legfontosabb,hogy rendben legyen minden a babával 🤗
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!