Gátseb ápolása? Ki, mivel? Milyen gyakran?
Figyelt kérdés
2018. jan. 25. 10:39
1/7 anonim válasza:
Az elején minden wc után lemostam. Most 5 hét telt el) már nem mosom, csak fürdéskor. Viszont még mindig fájt a hét elején, ezért elkezdtem reggel-este kék Lukács krémmel kenni, azóta nem fáj, de azért még kenem.
2/7 anonim válasza:
Napi három enyhe zuhany, langyos vízzel. Octenisepttel fújtam be utána.
3/7 anonim válasza:
Aloe vera spray és csak nedves wc papír. 😊
4/7 anonim válasza:
Anno én is mostam minden wc-zés után 3-4 hétig,utána már csak zuhanyzáskor. És kentem is naponta többszörör. Én sudocremmel kentem, szerintem az is tökéletes.
5/7 anonim válasza:
A kórházba anno betadinos-vízes lemosást lehetett kérni.. De amúgy a meleg vízes zuhany tényleg csodákra képes! :)
6/7 anonim válasza:
Nedves WC papír és Baneocin sebkezelő. Mire hazajöttünk a kórházból már csak érzékeny volt a helye. És első naptól tudtam ülni, mozogni, még csak nem is fájt.
7/7 anonim válasza:
Nekem azt mondta a szülésznő, hogy nehogy rátegyek bármit is..
Langyos vizes öblítés első napokban 3 óránként kb, utána pedig napi 2x.
Nekem ezzel a módszerrel nagyon hamar helyre állt minden. Pedig duzzadt is volt meg minden..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!