Kecskemeten szülési élmények?
Dr.Altorjay Balázsnál fogokszulni 39 hetes kismama vagyok!
Kivancsi lennek hogy hogy zajlik nala egy szules?
Akik nem.nala szultek azok elmenyeire is kivancsi lennek!
Szia!
Júliusban szültem ott, nem volt fogadott dokim, dr. Oláh Viktor rezidensnél, akit szívből ajánlok mindenkinek, nagyon figyelmes, jó szakember. Gátmetszéssel szültem, de repedtem is belül, mégis olyan szépen varrt, hogy egy hét múlva már bicikliztem. :D
Az osztályról is összességében csak jót tudok mondani, velem mindenki kedves volt, a csecsemősök is segítőkészek, a lényeg hogy ne stresszelj! :) Ha úgy alakul, hogy nincs elég tejed az elején, mindenképp próbálj szopiztatni, nekem a harmadik napon lövellt be, így volt hogy 1-2x kapott tápszert a babám, amiért nem kellett könyörögni, mert a nővérek előre elkészítik és csak melegíteni kell, de segitenek a helyes mellretételben, pelenkázásban stb. Ha van még kérdésed, nyugodtan írj! Jó babázást, remélem Neked is ilyen pozitív élmény lesz a szülés! :)
Én tavaly februárban szültem császárral.
Teljesen megvoltam elégedve a nővérekkel az osztályon.segítőkészek voltak és nagyon rendesek(azt hiszen 1nen volt nekem szimpi :D). Tényleg mindent megmutattak,volt h éjszaka megkértem a csecsemős nővért h vigye el a babát el is vitte :) megkérdezték kell-e tápszer,fürdessék-e a picit.
Összességében"nem volt rossz" bent lenni ;)
Csatlakozom a két előttem szólóhoz.
Mindenki kedves, orvosok, nővérkék, még a takarítónővel is jót beszélgettem. (Egy doktornőt kivéve) Szép, tiszta, igényes szobák. Mindenben segítenek. Nem kell tápszerért könyörögni, előre el van készítve, bent van a hűtőben, kérés nélkül ki lehet venni.
Megmutatják a helyes mellretételt, pelenkázást, köldökcsonk ápolást. De ha bármi kérdés van, szivesen segítenek.
Összességében jó volt ott (már amennyire egy kórházban jó lehet).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!