Mit tudok tenni, hogy gyors legyen a szülésem és nem fájjon annyira, hogy ne legyek görcsös és "hisztis"?
Ne parázz előre. Azt sem tudod mitől félsz. Lehet, hogy semmi okod nincs rá. Csak a szülőszobán fog kiderülni, hogy milyen szülésre számíthatsz, erre nem lehet felkészülni.
Vannak bizonyos légzéstechnikák amiket érdemes megtanulni és begyakorolni. Segítik az ellazulást a két fájás közötti időben, és segít leküzdeni a tolófájásokat, akkor amikor még nem kell nyomni. Valaki legyen melletted elejétől a végéig, és a fájások alatt maszírozza a derekadat, nagyon sokat segít. Legalábbis nálam bevált.
Ne izgulj, lazíts ez a legtöbb amit tehetsz.
Könnyű szülést kívánok.
Szia!
Ez emberfüggő és nem felkészülés kérdése. Nekem 10 órás vajudás volt és gyors szülés. Azonban amikor elfolyik a magzatvíz és jönnek a fájások már nem fogsz gondolni a félelemre csak arra, hogy hamarosan vége és láthatod a babádat. Én arra gondoltam, hogy minél ügyesebben nyomok, annál előbb meg lesz a baba. Egyébként én is jajgattam és panaszkodtam, nem fog senki leszidni érte.
Sok sikert a babához és a szüléshez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!