Miket vittél be a szülőszobára?
Tudom, rengeteg ilyen lista van, de én csak az ott tartózkodásom alatti fontos dolgokat vinném be. Iratok, várandós leletek, papucs, wc papír, hálóing, betét, bugyi, törölköző, tusfürdő. Ezeken kívül szükséges még valami? A kórházi napokra külön táskába pakoltam.
Köszönöm a segítséget!
Első gyereknél készültem sok mindennel (pl. törölköző, szőlőcukor, wc papír),de csak a papucs kellett. Még a férjem csempészett be egy fél literes vizet, abból tudtam pár kortyot inni amíg nem volt ott a sgülésznő. Illetve ugye a kiskönyv, személyes iratok és az összes lelet kell.
Másodikat már máshol szültem. Itt kellettek az iratok, kiskönyv, leletek. Papucs, hálóing, törölköző. Tusfürdő nekem nem kell a szülőszobára. Víz, csoki( mert a szőlőcukrot nem szeretem). A férjemnél volt fényképező és telefon. Neki nem vittünk kaját, mert evett itthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!