Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miket vittél be a szülőszobára?

Miket vittél be a szülőszobára?

Figyelt kérdés

Tudom, rengeteg ilyen lista van, de én csak az ott tartózkodásom alatti fontos dolgokat vinném be. Iratok, várandós leletek, papucs, wc papír, hálóing, betét, bugyi, törölköző, tusfürdő. Ezeken kívül szükséges még valami? A kórházi napokra külön táskába pakoltam.

Köszönöm a segítséget!

2018. jan. 12. 20:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
3.babával kórházban voltam már amikor megindult a szülés.Vártam az erős fájásokat,majd szülőszobára menetelkor kislányos zavaromban csak a mobilomat vittem magammal 😂 Bőven elég volt,legalább fel tudtam hívni a férjem h szülök.
2018. jan. 13. 21:33
 12/12 anonim ***** válasza:

Első gyereknél készültem sok mindennel (pl. törölköző, szőlőcukor, wc papír),de csak a papucs kellett. Még a férjem csempészett be egy fél literes vizet, abból tudtam pár kortyot inni amíg nem volt ott a sgülésznő. Illetve ugye a kiskönyv, személyes iratok és az összes lelet kell.

Másodikat már máshol szültem. Itt kellettek az iratok, kiskönyv, leletek. Papucs, hálóing, törölköző. Tusfürdő nekem nem kell a szülőszobára. Víz, csoki( mert a szőlőcukrot nem szeretem). A férjemnél volt fényképező és telefon. Neki nem vittünk kaját, mert evett itthon.

2018. márc. 1. 04:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!