Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miket vittél be a szülőszobára?

Miket vittél be a szülőszobára?

Figyelt kérdés

Tudom, rengeteg ilyen lista van, de én csak az ott tartózkodásom alatti fontos dolgokat vinném be. Iratok, várandós leletek, papucs, wc papír, hálóing, betét, bugyi, törölköző, tusfürdő. Ezeken kívül szükséges még valami? A kórházi napokra külön táskába pakoltam.

Köszönöm a segítséget!

2018. jan. 12. 20:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Víz, műzli szelet, apa csomag ha bent lesz.
2018. jan. 12. 20:34
 2/12 anonim ***** válasza:
Nálunk wc papír, hálóing, törölöző és tusfürdő is volt, nen kellett volna vinni (állami kórház, a szülőszoba felújított, az osztály nem volt így ellátva).
2018. jan. 12. 20:43
 3/12 anonim ***** válasza:
15%
Evőeszköz, pohár, só, cukor!!!Nem adnak!
2018. jan. 12. 20:43
 4/12 anonim ***** válasza:
49%
Ha első baba, az esetleges gátmetszés miatt vigyél egy úszógumit, úgy majd fogsz tudni ülni is.
2018. jan. 12. 20:44
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Szuloszobait kert! hajgumi, ha szukseges, es kaja, innivalo apanak (is). Szinten apanak olvasnivalo, en skaig vajudtam, neha kicsit unatkozott a ferjem, nem tud mindig segiteni. +szivoszal
2018. jan. 12. 21:25
 6/12 anonim ***** válasza:
Nem gondoltam, hogy szülni fogok, úgyhogy csak a párom, papírzsepi és egy kis tükör volt nálam...
2018. jan. 12. 21:26
 7/12 anonim ***** válasza:
Ásványvizet, amiből nem ihattam, intim mosakodót, törölközőt, apasági nyilatkozatot. Mivel apás szülés volt a párom hozott fényképezőgépet, de csak a szülés utáni pillanatokat és a babát örökítette meg.
2018. jan. 12. 21:45
 8/12 anonim ***** válasza:
53%
Én a leirtak mellé mèg irnám a szölöcukrot is és a telefon töltőt.
2018. jan. 12. 22:41
 9/12 anonim ***** válasza:
a szülőszobára nem sok minden szülséges, hajgumi, víz és kb ennyi :D minden mást kapsz, segítenek, ha vmire szükséged van
2018. jan. 13. 13:01
 10/12 anonim ***** válasza:

Hálóingből kettőt vigyél. Nekem is első éjszakán balesetem volt és nem tudtam kimosni. Sok esetben így van, de lehet te szerencsésebb leszel.

Ha szeretnél szoptatni, akkor váró listára tenném a helyedben a bimbóvédőt és a mellszívót. Ha első nap úgy látod nem működik, akkor tudj alternatív megoldást a hatékony tej beindulásért. Párod be tudja vinni ha kellene mégis.

(Nekem sokára indult be a tej és kiderült, nem tud szopizni a fiam. Majdnem haza se mehettünk. Ha lett volna nálam valamelyik a kettő közül, sikerült volna)

2018. jan. 13. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!