Császármetszés altatással (intubáltak) meddig köhög az ember?
Figyelt kérdés
2 hete műtöttek de a köhögés azóta se jobb...szedem még az antibiotikumot de már jó lenne ha elmúlna...ti köhögtetek? Meddig?2018. jan. 9. 13:36
11/16 anonim válasza:
Egy ilyen helyzet legagyásítja az immunrendszert. Beteg voltál, lehet, hogy felülfertőződött... én szülés (császár) után 12. hétig egyfolytában beteg voltam. Felső légúti kórsággal kezdődött (igazából szülés előtt 4 héttel kezdődött vele, majd elmúlt, és utána szinte azonnal újra megjelent), majd begyullad a seb, rá pár napra a szemem, majd a cicim, és utána újabb felső léguti lépfene...
Szóval igen, én köhögtem. Sokáig.
12/16 anonim válasza:
Kerdezo ezzel reg orvoshoz kellett vna menni..
13/16 A kérdező kommentje:
Már rég voltam orvosnál...a 216 féle antibiotikumot nem én kezdtem el hasraütés szerűen...a mostani panaszomra kaptam sumamedet ...2 hét után azt hittem már visszatér az energiám...de még mindig alig bírok kikelni az ágyból...jó lenne már újra a régi lenni :( ...
2018. jan. 10. 11:14
15/16 A kérdező kommentje:
25 hetesen születtek ... 4 napig éltek :( ... (elkaptam egy fertőzést amit nem vett észre a maszek doki)
2018. jan. 12. 10:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!