Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Orvos vagy kórház?

Bogyo30 kérdése:

Orvos vagy kórház?

Figyelt kérdés

Jelenleg 4.gyermekünket várjuk.

Mind 3 ugyanabban a kórházban(Szent Imre) született fogadott orvos nélkül csak szülésznőnk volt.

Minden szuper volt.

Viszont azóta sok minden változott és lett egy szuper dokim aki sajnos olyan kórházban van ahol nem szívesen szülnék.

Így tanácstalan vagyok hogy az orvos vagy a kórház mellett voksolnak.

2018. jan. 6. 15:31
 1/8 anonim ***** válasza:
Arról is függ, hogy mi miatt nem szeretnél az adott kórházban szülni. Én pl olyan kórházban szültem, ahol szigorú a szülés levezetés (oxi minden mennyisegveen, fekve vajúdás, 90%-os gatmetszesi arány), de a doki eltér a szokásoktól, ha a kismama beleegyezik.
2018. jan. 6. 15:41
 2/8 anonim ***** válasza:
23%
Én is 3x szültem a Szent Imrében és a 4.et várom. A védőnő azt mondta, h már nem lehet csak szülésznőt fogadni.
2018. jan. 6. 17:51
 3/8 A kérdező kommentje:

Hát igazából nem nyert meg a kórház olyan nyomasztó ...

A Szent Imre valahogy sokkal modernebb és anno jól éreztem magam míg bent voltam.

Igen sajnos tudom hogy már nem lehet csak szülésznőt választani ez mondjuk engem kiválasztott.

2018. jan. 6. 20:19
 4/8 anonim ***** válasza:
Én orvost választottam. Bár a kórház nem vilt szimpatikus de az orvosomhoz nagyon ragaszkodtam . Nem bántam meg . Fantasztikus szülésem volt. Ezt te érzed lelkileg,hogy hogyan lenne neked a legjob😊
2018. jan. 7. 08:13
 5/8 anonim ***** válasza:
Én azt mondom, hogyha az orvosom egy szeméttelepen akarná levezetni a szülést én akkor is belemennék. Benne bízom, minden más lényegtelen. Én az orvost választanám.
2018. jan. 7. 21:44
 6/8 Judit58 válasza:
orvos!!!
2018. jan. 16. 13:25
 7/8 anonim ***** válasza:
Barátnőm a Szent Imrénél szül márciusban, fogadott orvosnál. Csak a 6-osnak mondom, hogyha mégis fel akar fogadni orvost, akkor tud:).
2018. jan. 16. 14:08
 8/8 anonim ***** válasza:
Mindenképp az orvost választanám, ő el tud térni a kórház szokásaitól a kérésedre, de egy idegen orvos nem biztos.
2018. jan. 16. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!