Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császár után 3. napon "gyakori...

Császár után 3. napon "gyakori", hogy már mehetek is haza?

Figyelt kérdés
Van még valaki, akit a műtét után 3 nappal már ki is engedtek? Ez mitől függ?
2010. jún. 4. 13:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Kórházfüggő. Sok helyen a 3. napon minden anyukát hazaküldenek, függetlenül a szülés módjától. Persze, ha a babával, vagy az anyával gondok vannak, akkor ez az idő hosszabb is lehet.
2010. jún. 4. 14:00
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Barátnőmet másfél hónapja.

A Kútvölgyiből magán kórház lett, mindenkit "kidobnak", amilyen hamar csak lehet, mert akiknek korábban ott kezdték meg a terhesgondozást, azokat még "térítés nélkül" kellett ellátniuk... (Undorító, de ez magánvélemény)

Amúgy a császárosokat 5 napig tartják bent, úgy tudom problémamentesség esetén is, ha kell, még tovább, főleg első gyereknél.

2010. jún. 4. 14:02
 3/14 anonim ***** válasza:
85%
egy ismerősöm,azért jött haza másnap,pedig császár volt,mert a nagyobbik gyerek sirt utána.a mamánál volt addig.ja és saját felelőségre.én nem jöttem volna haza mert nyafog a nagy,már ő 3 éves elmult ellehetett volna neki magyarázni ,mi a helyzet.
2010. jún. 4. 14:03
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen, sajnos az utóbbi időben gyakori lett hogy az anyukákat 3 nap múlva hazatessékelik, (gondolom költségek megspórolása végett) sokszor olyankor is amikor még indokolt volna a megfigyelés. Régen minden anyukát legalább egy hétig benntartottak megfigyelésen akkor is ha minden rendben volt a biztonság kedvéért. 3 nap, főleg egy nagy hasi műtét után még nagyon kevés, azontúl még bőven felléphetnek problémák. Sajnos elég sokszor megesik hogy a hazaküldött anyukák egy héten belül szövődmények miatt visszakerülnek a kórházba.
2010. jún. 4. 14:06
 5/14 A kérdező kommentje:

Szegeden szültem, és bizony (de azt kell mondanom hál istennek!!!) a 3. napon hazamehettem. Pedig első baba volt, és súlyom, (így az esélyem bármilyen komplikációra) óriási volt, tuti rekordot döntöttem, de írtóra sajnálom, hogy nem tudtam a "különszoba" dologról és hogy nem kerülhettem oda ......

De kíváncsi vagyok, más is hazamehetett-e 3. napon a műtét után és jobb volt-e otthon "lábadozni"?:-)

2010. jún. 4. 14:07
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Én Pesten szültem, és én is haza mehettem a 3 napon. Igazi megváltás volt. 4 ágyasban voltam, a 3 nap alatt semmit nem aludtam, folyton sírt valamelyik gyerek, na a csecsemősökről ne is beszéljünk, anyukám itthon nagyobb segítség volt, mint bent az összes csecsemős együttvéve.

Most várom a másodikat, sajna ahol szülni fogok szinte esélytelen bejutni a különszobába, így remélem megint hamar kidobnak. Én már sírva mondtam a dokinak, hogy engedjen haza!

2010. jún. 4. 14:36
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
ÁEKban is hazaengednek mindenkit a 3. napon. (ha nem sárgul be a baba persze)
2010. jún. 4. 15:05
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
én szombat délután szültem,szerdán reggel varratszedés és hazamehettem volna,ha a kicsi nem lett volna inkubátorban.
2010. jún. 4. 15:10
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

ÁEK-ból hazaengedtek volna minket a harmadik napon ha nem sárgul be a baba. Így éjjel megfigyelték és a 4. napon mehettünk.

És első baba volt és császár.

2010. jún. 4. 15:11
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Nyíregyházán 5 napot kellett volna maradni, de mi 6ot voltunk, mert besárgult a pici.
2010. jún. 4. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!