Beírhatom ide? Megérkezett!
Figyelt kérdés
Május 18-án reggel 4:45-kor megszületett a kis Bendegúz! 4530g és 60 cm-mel látta meg a napvilágot, pont kiírt napra pontosan! Június 2-án engedték haza, így most már végre együtt a család. Szerencsére kiengedték őt is az intenzívről...Voltak kezdeti nehézségeink, de mára már végre együtt lehetünk a családommal. És szerencsére a kezdeti nehézségek ellenére, most makk egészséges! Sajnos kapott egy nagyon súlyos tüdőgyulladásos fertőzést, így szülés után ő intenzívre került..DE most csak meg szerettem volna osztani mindenkivel az örömhírt, hogy végre itthon lehetünk a csöppel!:):):)2010. jún. 4. 08:55
12/13 anonim válasza:
Gratulálok, ehhez a nem mindennapi méretekkel rendelkező kislegényhez! Az én lányom május 19-én született reggel 06.09-kor, igaz, 2 évvel korábban 2008-ban. :)
13/13 A kérdező kommentje:
Sima szülés volt, nem császár. én számítottam, hogy nagy babát várok, mert az első kisfiam is 4260 és 58 cm-mel született (simán), és ahogy figyelgettem Beni adatait, ő még nagyobbra ígérkezett.. Szerencsére simán ment a szülés, hamar túlvoltunk rajta. Férjemnek semmire sem volt ideje, még a fényképezőt sem tudta megkeresni, mert öcsi jött, mint a távirat..:) Alig kaptam szülőszobát, és mire felfeküdtem az ágyra, szinte már kint is volt 2-3 nyomással.:) Párom szinte a szülőszobán fejezte be a beöltözést, miután meglett a baba, mert sok mindenre nem volt idő.:)
2010. jún. 4. 14:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!